Re: employee Xmas party gossip an slander an drama
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: applepie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: B_P</div><div class="ubbcode-body">Mi inside seh dat dem kina shenanigans a gwaan between doctor an patient - especially hiff di patient nuh have insurance an cyaa pay di bill yuhsi. </div></div>.
you know sey we had a office manager that got her tail whopped accidentally cause the lady got the wrong info on who was sleeping with har doctor husband.........now that was some mess </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">Tomorrow is my company party. Maybe I will have some good tales to tell.
But around these parts, most of the drama happens at the company sponsored trade shows. Last year one of my co-workers got caught with one of our vendors. They were in the restroom rooksing on the changing table. </div></div>
But Savia Devine \o/....Did anybady take pictures? Den how she walk roun di office di nex day...knowing dat people was having a field day...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: e_p_11_4_08</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">Tomorrow is my company party. Maybe I will have some good tales to tell.
But around these parts, most of the drama happens at the company sponsored trade shows. Last year one of my co-workers got caught with one of our vendors. They were in the restroom rooksing on the changing table. </div></div>
But Savia Devine \o/....Did anybady take pictures? Den how she walk roun di office di nex day...knowing dat people was having a field day... </div></div>
Di conference was a week long. As far as di gossip goes, she did hook up wid smaddy else di next night.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: applepie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: B_P</div><div class="ubbcode-body">Mi inside seh dat dem kina shenanigans a gwaan between doctor an patient - especially hiff di patient nuh have insurance an cyaa pay di bill yuhsi. </div></div>.
you know sey we had a office manager that got her tail whopped accidentally cause the lady got the wrong info on who was sleeping with har doctor husband.........now that was some mess </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: e_p_11_4_08</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">Tomorrow is my company party. Maybe I will have some good tales to tell.
But Savia Devine \o/....Did anybady take pictures? Den how she walk roun di office di nex day...knowing dat people was having a field day... </div></div>
Di conference was a week long. As far as di gossip goes, she did hook up wid smaddy else di next night. </div></div>
OIC she a di resident matrass ....a mek some oman havi do dem selve so....? mi madda always seh dat a ooman cyaan be a lady an do wah what di guys do.....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: applepie</div><div class="ubbcode-body">These people here dont wait for company party,nor conference....dem just galang all year long.........the lastest was maintenance and housekeeping got caught in the parking lot. </div></div>
We have onsite fitness facilities here. One night two married (not to each other) co-workers got caught naked in the hot tub of the fitness room.
Now di hotbub is located in the 'lobby' area of the fitness center. As yuh walk in, di fuss ting yuh see is di tub. Me nuh know what dem was tinking...specially since di center is open 24/7 to all employees.
Di company drain di tub and cover it. How much years later and dem still nuh re-open it.
A wanda if dem protect demselves? Nutten nuh wus dan wen a spouse go cheat an carry home STD go gi dem SO...
Like mi a watach wan documentry pan HBO weh day (world aids day)....wan ooman seh dat har hubby cyar di AIDS come giv har \o/...aye bway...
wan adda ooman she ketch aids an cervical canca same time...mi seh mi havi bawl di way how mi feel it
Peps yuh memba di likkle 13yr ole girl weh mi did mention a wile back? Well she got preggers....madda hav it aborted...di pickney ketch up infection...cyaan eat...cyaan drink nat even water....aye sah wat a peice a stress \o/
when I was younger..and my then colleagues were too me used to hear nuff tings..one time my boss told me about who tek im back to the office an geem bj while im was looking at the NYC skyline...
a next woman got caught given a bj to a (married) technician dat she was seeing..yu knoe dat woman tun big executive in dat company and even now if yu bring up har name..dat tory come up to
u know say wen mi used to wuk fi one institutian, a bay sexing an drama wassa gwan. Mygally, those were good yrs- of sussing!!! Mi ney find done a dem low-wage man deh attractive. i guess is a way fi reduce stress. but especially di crew wah used to deh pan di ovanite shift wid di pickney dem- i dont know which room dem neva sample
So Peppa, dem naw cut no cost at oonu crismas party? mi surprise anybody a keep none a tall this yr. WELCOME TO MY [censored] WERL!!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">when I was younger..and my then colleagues were too me used to hear nuff tings..one time my boss told me about who tek im back to the office an geem bj while im was looking at the NYC skyline...
a next woman got caught given a bj to a (married) technician dat she was seeing..yu knoe dat woman tun big executive in dat company and even now if yu bring up har name..dat tory come up to </div></div>
a wah kinda boss dat him can tell u dat infamayshan?! how old is dat man an wat field a wuk oonu inna dat disya awgument can even surface?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">Peps yuh memba di likkle 13yr ole girl weh mi did mention a wile back? Well she got preggers....madda hav it aborted...di pickney ketch up infection...cyaan eat...cyaan drink nat even water....aye sah wat a peice a stress \o/
i doan remember the story.. but did the mother take the girl back to the gyn to clear up the infection? and what about counseling for the girl cause dat must have been traumatic
So Peppa, dem naw cut no cost at oonu crismas party? mi surprise anybody a keep none a tall this yr. WELCOME TO MY [censored] WERL!! </div></div>
Dem send out di invitation by e-mail. Usually we get formal invite via postal delivery. Odda dan dat, it nuh look like dem a cut any other corner. Me wi see how it go when me reach.
a wah kinda boss dat him can tell u dat infamayshan?! how old is dat man an wat field a wuk oonu inna dat disya awgument can even surface? </div></div>
Den yuh nevah wuk wid a boss dat share him/her conquests wid yuh?
Me membah one job where we did know when people inna dem office a rooks. Dem was suppose fi be inna close door meeting....dat was di biggest joke in di office. Nuff time we would siddung a dare one anneda fi go knock pon di door.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.