Suh dis ooman at my job start sleep wid har dept mgr's husband. Di husband also works here.
Dept mgr and har husband mash up, she get di house and me nuh know what else.
Di homewrecker move to one next dept and continue fi sleep wid di now ex-husband. Me just hear yessideh dat she a get marrid on Monday. Me did mad fi ask di person "den is who she a marrid to?" But me went wid di Monday wedding question instead.
And to top off di story, di ex-wife and di homewrecker seem to be good frens, or at least friendly pals. Cause all di while me see dem outside a smoke and laugh and chat wid each other. Or if dem buck up on anneda inna di hall or parking lot dem stop and chat.
Dept mgr and har husband mash up, she get di house and me nuh know what else.
Di homewrecker move to one next dept and continue fi sleep wid di now ex-husband. Me just hear yessideh dat she a get marrid on Monday. Me did mad fi ask di person "den is who she a marrid to?" But me went wid di Monday wedding question instead.
And to top off di story, di ex-wife and di homewrecker seem to be good frens, or at least friendly pals. Cause all di while me see dem outside a smoke and laugh and chat wid each other. Or if dem buck up on anneda inna di hall or parking lot dem stop and chat.