Mi extrememly unfocused today, but mi want aks oonu if oonu know anybody like dis. It happening more an more wen mni go out wid 2 females mi know.
One a dem invite me to a union/trade party (mi nuh know wah fi call it, like a kiwanis type, or supm so). ANYHOW!!!! wen mi reach she intraduce me to a guy she was dancing wid- and later is like she want mi opinion bout 'my little friend'. I was like- 'ahm, he's cute'? I dunno, mi neva know wah fi say caw him never really strike me as yea or nay. But i guess she a tell me fi back off an lef har potential man. Dibs get call!!
BUT!!!!!! we going to anedda ting dat a next fren a throw, and mi did want boom ride (i'm lazy like that). So wen mi call har now, she say. "Oh my little fren was gonna meet me so we could ride with each otha. But u more than welcome to join us".
Now mi dideh a tink say a di same lame-o, i mean lovemate dat mi did meet at the party last wk. btw him lame caw we go party and my man ina one THICK [censored] sweata a try dance inna di Flarida nite. COulden less dan 70 degrees. So of course mi aks im if him nuh hat inna dat. Im say "oh no, its ok u know". (who the hell says yu know anymore?!). And mi say i tink it mek u cant dance and mi *quint up mi yeye wen mi a say it*. ANd him trow back him head and laff and laff and laff. It werent dat funny.
Anyhoots, I digest. COmes to find out dat is not this same bredrin she a talk bout, she say is Calvin. You know him he work at XYZ. I was like hmmmm. Mi neva memba di bredda, i think i met him once at some work mtg, but clearly mi naw lookim. But right dehso, she a tell me wah? Dibs again!
Now di odda sistrin have a diffrent tactics. Hold on, i tiyad to talk.
One a dem invite me to a union/trade party (mi nuh know wah fi call it, like a kiwanis type, or supm so). ANYHOW!!!! wen mi reach she intraduce me to a guy she was dancing wid- and later is like she want mi opinion bout 'my little friend'. I was like- 'ahm, he's cute'? I dunno, mi neva know wah fi say caw him never really strike me as yea or nay. But i guess she a tell me fi back off an lef har potential man. Dibs get call!!
BUT!!!!!! we going to anedda ting dat a next fren a throw, and mi did want boom ride (i'm lazy like that). So wen mi call har now, she say. "Oh my little fren was gonna meet me so we could ride with each otha. But u more than welcome to join us".
Now mi dideh a tink say a di same lame-o, i mean lovemate dat mi did meet at the party last wk. btw him lame caw we go party and my man ina one THICK [censored] sweata a try dance inna di Flarida nite. COulden less dan 70 degrees. So of course mi aks im if him nuh hat inna dat. Im say "oh no, its ok u know". (who the hell says yu know anymore?!). And mi say i tink it mek u cant dance and mi *quint up mi yeye wen mi a say it*. ANd him trow back him head and laff and laff and laff. It werent dat funny.
Anyhoots, I digest. COmes to find out dat is not this same bredrin she a talk bout, she say is Calvin. You know him he work at XYZ. I was like hmmmm. Mi neva memba di bredda, i think i met him once at some work mtg, but clearly mi naw lookim. But right dehso, she a tell me wah? Dibs again!
Now di odda sistrin have a diffrent tactics. Hold on, i tiyad to talk.