when is the appropriate time to have it?
"The Next Level" Chat
Re: "The Next Level" Chat
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: back2trainin_ILP</div><div class="ubbcode-body">when is the appropriate time to have it? </div></div>
it is different with each relationship. it depends on where both people are at, how well they know each other and etc etc.
Some relationships just gradually progress and don't even have to have that discussion. it just happens naturally.
ok...i know that...
but ascardin to har, im ongly want to have it when dem is <span style="font-style: italic">*ahem-ing*</span>
im bawl har out fram lass nite cah im seh she not ready fi next step, but she says im bring it up at wrang time.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: back2trainin_ILP</div><div class="ubbcode-body">when is the appropriate time to have it? </div></div>
mi think wheneva u want fi have ie that is the appropriate time, juss back di bredda inna wna cawnas put awn wan five inch heel an some lingerie an seh ehhh come yah we need fi tawk guarantee u get yes tuh ennyting u want
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: back2trainin_ILP</div><div class="ubbcode-body">ok...i know that...
but ascardin to har, im ongly want to have it when dem is <span style="font-style: italic">*ahem-ing*</span>
im bawl har out fram lass nite cah im seh she not ready fi next step, but she says im bring it up at wrang time.
</div></div>Okay which step him talking bout? marriage or moving in? ANDpan him fi a bring it up during ehem
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: back2trainin_ILP</div><div class="ubbcode-body">mi was wondering wah kinna man daht. (ahn before any ah oonu come cuss mi, mi juss generally speaking)
you not fi chat no serious relationship tings during ahem. </div></div>
Exactlybecause
and
fi yuh, it shouldan hapm long time.
Look how long ya call de man bout current missa ilp, like seh yuh have a nex one in waiting.
<span style="font-style: italic">run gawn b4 de flingins stawt</span>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: back2trainin_ILP</div><div class="ubbcode-body">when is the appropriate time to have it? </div></div>
Look how long ya call de man bout current missa ilp, like seh yuh have a nex one in waiting.
<span style="font-style: italic">run gawn b4 de flingins stawt</span></div></div>
tell ar fi mi deh
an mi nah run eida...
<span style="font-style: italic">*tan up sed place...<span style="font-size: 8pt">trembling</span>*</span>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: back2trainin_ILP</div><div class="ubbcode-body">when is the appropriate time to have it? </div></div>
<span style="font-style: italic">run gawn b4 de flingins stawt</span></div></div>
afta mi naw waste no energy fi go dash tings afta you
you face fava
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelli0n</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: back2trainin_ILP</div><div class="ubbcode-body">when is the appropriate time to have it? </div></div>
tell ar fi mi deh
an mi nah run eida...
<span style="font-style: italic">*tan up sed place...<span style="font-size: 8pt">trembling</span>*</span> </div></div>
di workout done