So mi flying go Zurich couple a days ago and we deh a cruise and ting and one of the flight attendants come in seh she got suss! 
Turns out there's drama in business class concerning 8 Juliett and 8 Kilo. (We refer to passengers by their seat numbers)
Well the problem was that Juliett was on top of Kilo engaging in extracurricular activities.
So you know seh we both turn around and ready fi di details. Hear mi colleague gi out "You tape it?"
Well di purser was informed and umm, told them to return to their assigned seats. <kissteet> And di ppl dem was discreet to an none of the other pax even noticed a wah gwaan.
Meeda jus let dem finish.
Afta it woulda only tek 2 min wid di turbulence.

Turns out there's drama in business class concerning 8 Juliett and 8 Kilo. (We refer to passengers by their seat numbers)
Well the problem was that Juliett was on top of Kilo engaging in extracurricular activities.

So you know seh we both turn around and ready fi di details. Hear mi colleague gi out "You tape it?"

Well di purser was informed and umm, told them to return to their assigned seats. <kissteet> And di ppl dem was discreet to an none of the other pax even noticed a wah gwaan.
Meeda jus let dem finish.
Afta it woulda only tek 2 min wid di turbulence.
fi dem