Re: Good man/good woman
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body">if one has to ask what a good man ar ooman is den dem obviously don't know and dats why dem cyaan find none.
now that is di dumbest thing mi eva hear come fram you mouth.
how you mean?
is cah nuff people nu question for themself, but just go by quote end quote broad brush standards, that dem get sheg up.
if you nu question how you muss learn?
you muss haffi ask youself, "wah do i want fram the person i want in my life, what is it that i have to offer sed person in my life?"
that is juss basic, man.
lawd, man...you suppose to know betta dan daht.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body">if one has to ask what a good man ar ooman is den dem obviously don't know and dats why dem cyaan find none.
now that is di dumbest thing mi eva hear come fram you mouth.
how you mean?
is cah nuff people nu question for themself, but just go by quote end quote broad brush standards, that dem get sheg up.
if you nu question how you muss learn?
you muss haffi ask youself, "wah do i want fram the person i want in my life, what is it that i have to offer sed person in my life?"
that is juss basic, man.
lawd, man...you suppose to know betta dan daht.