True ting mi hear from mo fren dem ...
A cheat was found out when her partner realize seh she tun up missing from dem bed a night time regularly. So di partner ketch di rake and realize seh she a leff di house fi go do har deeds inna di miggle a di night. So di partner follow her. Old girl drive outta har yard 1 a'clack a mawning THEN HEAR DIS ... she guh to a spot and SWITCH CAR den drive to the odda smaddy yard
Ah mean, if you that invested in being wid dis smaddy you should just wrap up business a you yawd and call it a day. Anyting can guh suh?
A cheat was found out when her partner realize seh she tun up missing from dem bed a night time regularly. So di partner ketch di rake and realize seh she a leff di house fi go do har deeds inna di miggle a di night. So di partner follow her. Old girl drive outta har yard 1 a'clack a mawning THEN HEAR DIS ... she guh to a spot and SWITCH CAR den drive to the odda smaddy yard

Ah mean, if you that invested in being wid dis smaddy you should just wrap up business a you yawd and call it a day. Anyting can guh suh?