<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BiziWibbleWobble</div><div class="ubbcode-body">mi have a friend weh mek certain comments to me sometime, like:
<ul style="list-style-type: disc">[*]it's a shame u not a man, cause we would make a nice couple[*]i'm not gay or anything, but u have a nice body[*]if i liked girls, i would want you[/list]
and other stuff like that..
mi used to jus tek it as compliment/joke an move on..
but now shi come an a tell mi bout how she made out with a girl over the weekend ...and I'm wonderin if she a try put some moves on me
last time i spoke to her was monday, but she call mi tiddeh and mi sen it to vmail. she wanna know what mi gettin into this w/end.
So I replied with a txt that I had plans and wouldn't be around. Not sure if mi gwaan feel comfortable around her again
anybody else find dis strange?? u would keep on hanging out with her or cut the 'friendship'?
If I heard those words coming outa some woman friends mouth ain't no way I'd be hanging around them no more. That is just blatantly forward. I don't give a rats behind what anyone wants to do in their own personal life but when they start dragging comments about me into the picture that's just too much.
what a ting. that conversation went easier than xpected. Mi neva cuss har or anyting. jus ask har straight up if shi a lesbo or not shi fi mek Mi know cause Mi a get a vibes from har from wah
day an Mi nuh inna de shark bizniz. shi go troo one long story bout har bizniz. to make a long story short i told her i dont feel comfortable round har nuh more an de same way Mi cut offf Mi man fren dem weh mek dem kine a comments a de same way Mi hafi cut she off to
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BiziWibbleWobble</div><div class="ubbcode-body">what a ting. that conversation went easier than xpected. Mi neva cuss har or anyting. jus ask har straight up if shi a lesbo or not shi fi mek Mi know cause Mi a get a vibes from har from wah
day an Mi nuh inna de shark bizniz. shi go troo one long story bout har bizniz. to make a long story short i told her i dont feel comfortable round har nuh more an de same way Mi cut offf Mi man fren dem weh mek dem kine a comments a de same way Mi hafi cut she off to </div></div>
no skelly. tanya nuh c anything wrong wid it either. but Mi nuh c why Mi mus heng round smaddy k owing Mi gwaan b uncomfortable. she could have 'came out' n nuh mek dem comments to Mi n we could still b cool but knowing say shi waan Mi dem way deh.......no way jose Gen Mi wi tel u weh shi say when Mi get to a computer
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BiziWibbleWobble</div><div class="ubbcode-body">what a ting. that conversation went easier than xpected. Mi neva cuss har or anyting. jus ask har straight up if shi a lesbo or not shi fi mek Mi know cause Mi a get a vibes from har from wah
day an Mi nuh inna de shark bizniz. shi go troo one long story bout har bizniz. to make a long story short i told her i dont feel comfortable round har nuh more an de same way Mi cut offf Mi man fren dem weh mek dem kine a comments a de same way Mi hafi cut she off to </div></div>
I think you handled it very, very well.
The one and only time that happened to me, it was by a friend who me and she went to a club and whose advances me never take seriously. Me had to PEPPER SPRAY her and then left her butt right there at the club. If anyone here remember the Pulse in midtown Manhattan, that is the club I'm talking about. I even drove back to Queens and left her right there in the club. I don't play with that stuff. I will cut a girl.
Although she apologized and blamed it on alcohol, me ended that friendship right then and there, over 9 years now.
It doesn't matter what anybody else might feel or say about your reaction to that crap. At the end of the day, it is you who is affected so you have to do what you feel is appropriate for you. Some people are too damn much.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body">is me one feel dat yu tek dis too serious? </div></div>
so yu think that Bizi should wait until that girl come fondle her punancy
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BiziBubbla</div><div class="ubbcode-body">no skelly. tanya nuh c anything wrong wid it either. but Mi nuh c why Mi mus heng round smaddy k owing Mi gwaan b uncomfortable. she could have 'came out' n nuh mek dem comments to Mi n we could still b cool but knowing say shi waan Mi dem way deh.......no way jose Gen Mi wi tel u weh shi say when Mi get to a computer </div></div>
One of my very best friends is gay and a few years back she told me she'd had a crush on me since we met. I thanked her for the compliment and made it clear that IF I was to EVER jump the fence, she'd be the woman for me. She truly knows me better and accepts that I'm straight.
It's a running joke between us, but that's it. Better friends than she are hard to find so mi nah go run har fi seh mi cute.
A true fren nah go mek yuh feel uncomfortable bout ie. She juss accept ie an done. If yuh a true fren yuh ooda do the same. Easy Peasy.
skells mi nuh know brah. if the chick did say it to bizi one time in passing and den when she see seh bizi nuh inna it, she gie it a rest, then everyting wouldan cool.
but my girl look like she deh pan the case often. one time enuff man especially when nuhbaddy nuh find it cute.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> Better friends than she are hard to find so mi nah go run har fi seh mi cute.
A true fren nah go mek yuh feel uncomfortable bout ie. She juss accept ie an done. If yuh a true fren yuh ooda do the same. Easy Peasy.
exactly
thats what i been saying all along..tell her tonx fi di compliment but yu is strickly dickly an leff it at dat...if u comfortable with ur own sexuality yu won't be bothered by it one bit...it is flattering but at the end of the day that is all it is..flattery...
So how much a dem "compliment" mi fi endure?
is one ting fi say 'girl, mi love u shoes OR da dress deh look good pon yuh OR dat hairstyle fit u
but fi a say shi woodan deh wid mi an SERIOUS bout it to
how much time mi fi allow har fi mek dem comments deh an nuh say nutten bout it...until shi feel like me letting it slide mean say shi can try a ting
as mi say...man or ooman...if dem a mek dem comment deh to me an mi cyaan feel comfortable MI NAW HENG ROUN DEM.
if she waan call every blue moon an hail mi up then fine but we naw chill like how we used to.
an we wasn't no 'true' friends either way. known each other since 2005. Only so called true female friends mi have gotta be from me a teenager and before
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.