so let's say u have a friend weh married couple yrs now ..
all dis time dem a pop style pon u an everybody else bout 'my husband dis and my husband dat, we have house and car and ra ray..the most perfect marriage in the world, etc'...yuh would think dem did married to the pope.
dem dash weh dem friends fi de man...the perfect world ain't so perfect no more, dem seperated and on the way to divorce.
that friend all of a sudden start call back an ting...she hasn't admitted dat shi had to leave de man an car an house an a kotch wid har bredda, but you know this because the brother and SIL told you and a couple of her 'friends'.
Would you confront the friend, don't say anything & continue tek har calls til she ready fi chat, laugh after har mash up yaad weh shi always a fling inna unu face, something else?
all dis time dem a pop style pon u an everybody else bout 'my husband dis and my husband dat, we have house and car and ra ray..the most perfect marriage in the world, etc'...yuh would think dem did married to the pope.
dem dash weh dem friends fi de man...the perfect world ain't so perfect no more, dem seperated and on the way to divorce.
that friend all of a sudden start call back an ting...she hasn't admitted dat shi had to leave de man an car an house an a kotch wid har bredda, but you know this because the brother and SIL told you and a couple of her 'friends'.
Would you confront the friend, don't say anything & continue tek har calls til she ready fi chat, laugh after har mash up yaad weh shi always a fling inna unu face, something else?