ok not arguing...just healthily debating... 
there were strawberries on sale...2lbs for 2 bucks...great...but di strawberry dem did look like dem almoas perish
....if u buy 10 in a pack at least 4 a dem nuh good...so mi jus pick up wan pack an start switch out di bad wan dem fi di good wan dem inna wan nex pack... 
him seh to mi seh it nuh right an mi a rob di store cah dat is di reason why it did a sell fi so cheap....
but mi tell im seh mi is a paying customer and why would i knowingly buy a defective product that would be of no use to me? what sense it would mek fi mi buy wan pack a rotten fruit????
so which wan a we right???

there were strawberries on sale...2lbs for 2 bucks...great...but di strawberry dem did look like dem almoas perish
....if u buy 10 in a pack at least 4 a dem nuh good...so mi jus pick up wan pack an start switch out di bad wan dem fi di good wan dem inna wan nex pack... 
him seh to mi seh it nuh right an mi a rob di store cah dat is di reason why it did a sell fi so cheap....

but mi tell im seh mi is a paying customer and why would i knowingly buy a defective product that would be of no use to me? what sense it would mek fi mi buy wan pack a rotten fruit????

so which wan a we right???