a woman im wi jine line fe dem (the woman). What does he mean?
. if a man tell a
Re: . if a man tell a
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">so no baddy nu know what it means?me asking because I always thought it meant the man means he'll wait on yu..but a couple of women juss told me that if a man whey seh dat fe get slap
I guess it is a term that has changed its meaning cause like you I thought it meant the former but in today's scene I can understand why the man fi get slap fi seh datIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TillyUswe_Beauty</div><div class="ubbcode-body">it meen seh caws how yu look good an ting, him wi jine di line wid di ress ah di man dem weh want yu ar di ress ah di man weh yu sample areddi.......
Geez.....old folks
<span style="font-style: italic">run gawn</span></div></div>
me tink me wi keep me old time meaning..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TillyUswe_Beauty</div><div class="ubbcode-body">it meen seh caws how yu look good an ting, him wi jine di line wid di ress ah di man dem weh want yu ar di ress ah di man weh yu sample areddi.......
Geez.....old folks
<span style="font-style: italic">run gawn</span></div></div>
so mi tink it mean to mrs uswe
He is willing to wait for you.
Ever gone in a store to pick up an item, get to the check out line and look at the item in your hand and decide that 'nope, not worth waiting in this long line for this'.
But if it is something you really want/need, yuh wi wait...no matter how long the line.7/5th of all people do not understand fractions.