Re: How much would you blab and tell your mate/spouse about your
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">If him ask, me wi tell him.
Me nuh have nutten dat me haffi legally tell anybody. So, ask what yuh want know. If you don't want to know, don't ask. </div></div>
**chukkle**
A hear yuh...hiff mi was in the selection bizniz now...mi uddah ask whole heap a kwestians...no matter how good di man look..for looks are deceiving....will do my homework to see hiff HIV is an exception to the rule.
Membah when Mike Tyson wife...whey shi name again, di money grabber? Membah when har modda did sue wan man seh him gi har VD? Dat mean seh di man did know..Robin Given's mother had sued Dave Winfield...serious ting dat...
Seriously, I think it has to be incorporated somewhere that it is PC, within etiquette to ask certain questions..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">If him ask, me wi tell him.
Me nuh have nutten dat me haffi legally tell anybody. So, ask what yuh want know. If you don't want to know, don't ask. </div></div>
**chukkle**
A hear yuh...hiff mi was in the selection bizniz now...mi uddah ask whole heap a kwestians...no matter how good di man look..for looks are deceiving....will do my homework to see hiff HIV is an exception to the rule.
Membah when Mike Tyson wife...whey shi name again, di money grabber? Membah when har modda did sue wan man seh him gi har VD? Dat mean seh di man did know..Robin Given's mother had sued Dave Winfield...serious ting dat...
Seriously, I think it has to be incorporated somewhere that it is PC, within etiquette to ask certain questions..
Women are now divorcing men who they later found out were GAY from day #!, </div></div>