mi have confession...i think its funny mr man tink its mean. wen me geem di joke him seh to seh "ya ga hell"so long and short of di story...
the last place i worked...i overhear mgmt talk bout selling di company etc.. so mi open mi big mout and told anedda co-worker. i found a new job and gave dem my notice then few hours afta dem call mi in and tell mi seh mi can leave today...reason being di gyal tell dem wat mi told har and they didnt want me blabbling my mout and upsetting moral..ray ray ray
neways at di time mi did bex wid the gal but wen she call me few weeks lata an tell mi she get fired mi never bex wid har no more:evil:
during her job hunt we kept in touch...den all of a sudden my calls/ txt started going unanswered so mi dis leff har out..
ok so fass fawud to 20 mins ago... mi phone ring and is she...
she find a Ja can man
...she is of pakistani descent but her folks are no strick and dont care who/what she date so dats good.well my girl called to ask me how to make dumplins
boiled dumplins. apparenly she want to make "chicken cury" and dumplins
so i told her how to make flour etc...den here is the evil part...mi tell har seh as soon as the dumplin dem stawt float dat mean seh dem cook
....now we all know seh afta a couple mins dem tings gwine to stawt float
....i kinna feel bad