I seriously hope she muffin dies...
Re: I seriously hope she muffin dies...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BoomBoomSkelly</div><div class="ubbcode-body"></div></div>
eh?If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
ok mi nuh fi seh dat...but if she drop dung dedd a woan feel no way..dere is dis wan smaddy weh mi nuh si pan a regular basis but always fine some way fi create mischief an havoc inna mi life.....
wah mi fi do?
should i go tell dem bout dem watsitnat an leff mi name outta dem mout?
mek it die a natural cause an mek it tan inna mi hawt an fester...wah mi fi do?????
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">
should i go tell dem bout dem watsitnat an leff mi name outta dem mout?</div></div>
yes do dat cause if u noh see dem more dan so get the issue off u chest and done wid ie
experience talketh hereIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">
should i go tell dem bout dem watsitnat an leff mi name outta dem mout?</div></div>
yes do dat cause if u noh see dem more dan so get the issue off u chest and done wid ie
experience talketh here </div></div>
Then again if you no see them often what do you care what they have to say? you know sometimes a just jealousy talking.....let it go....dem no important.
experience talketh here
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: applepie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">
Then again if you no see them often what do you care what they have to say? you know sometimes a just jealousy talking.....let it go....dem no important.
experience talketh here</div></div>
but what if it happens more than once? Is one thing if it is a one off thing but..... doan dem need fi know fi stop?If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: applepie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">
but what if it happens more than once? Is one thing if it is a one off thing but..... doan dem need fi know fi stop? </div></div>
Sometimes telling someone off does not necessarily mean they are just going to stop calling your name up........if dem no like u dem not going to have anything good to say about you.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: applepie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: applepie</div><div class="ubbcode-body">Originally posted by Kia<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">
but what if it happens more than once? Is one thing if it is a one off thing but..... doan dem need fi know fi stop? </div></div>
Sometimes telling someone off does not necessarily mean they are just going to stop calling your name up........if dem no like u dem not going to have anything good to say about you.If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.