i know some people think mi look innocent and naive and some say i look very approachable but pan tap a dat i must look like mi have money:balwout: seem like every tun mi tun smaddy eidda a beg some or want to barrow some
so mi go safeway likkle while and as mi head to di door mi stawt dig up mi D&G purse a look fi mi keys. dis white ooman come up to mi and beg mi 35cents fi use phone. mi did a go offer har mi cell but mi nay want to be bothered by her so mi dig out di money gi har.
well mi inna di store tunn fool a look fi mi keys. i remember putting in the basket so mi ask di boy weh tek di basket if him seet. him seh no. mi go customer service dem no seet. neways mi end up going thru a tunn of baskets an low and behold there is my key at the very bottom of all the baskets
so as mi a go outadoor who dat a wait pan mi
di same ooman. she stawt walk wid mi an a talk like we know each odda....i hate wen ppl do dis to me but most times mi just knodd and smile and act like i am a friendly person...which really i am not ppl just seem to think i am
i hate talking to strange ppll.....but like i say ppl always tell mi so apprachabe and inviting. mr man keep telling me dat one day one a dem same friendly white ppl ago kidnapp mi baxide
so as we walk di ooman stap mi and seh eh...i dont normally do dis bla bla bla bla. apparently she and har BF get inna augiment cus him drink too much and drunk. now she is left stranded no money. apparently him just tek har last $10 weh she did have fi cab fair...she a beg mi cab fair to go to Chestermere (30-45 mins drive from where we are)
apparently har two kids dem deh home by demself....and one evalasting sad story. even $5 will help. even $2
i mean come on do i really really look this gullible... guess i am cus even now mi still a wonda if she a talk truth...i keep saying to myself maybe i should have drive har....or maybe me coulda gi har some money

so mi go safeway likkle while and as mi head to di door mi stawt dig up mi D&G purse a look fi mi keys. dis white ooman come up to mi and beg mi 35cents fi use phone. mi did a go offer har mi cell but mi nay want to be bothered by her so mi dig out di money gi har.
well mi inna di store tunn fool a look fi mi keys. i remember putting in the basket so mi ask di boy weh tek di basket if him seet. him seh no. mi go customer service dem no seet. neways mi end up going thru a tunn of baskets an low and behold there is my key at the very bottom of all the baskets

so as mi a go outadoor who dat a wait pan mi

so as we walk di ooman stap mi and seh eh...i dont normally do dis bla bla bla bla. apparently she and har BF get inna augiment cus him drink too much and drunk. now she is left stranded no money. apparently him just tek har last $10 weh she did have fi cab fair...she a beg mi cab fair to go to Chestermere (30-45 mins drive from where we are)

i mean come on do i really really look this gullible... guess i am cus even now mi still a wonda if she a talk truth...i keep saying to myself maybe i should have drive har....or maybe me coulda gi har some money