Re: Oh my \o/
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BiziBubbla</div><div class="ubbcode-body">so now she come back a bawl an ting an a cuss say 'mama' a de other ooman an shi keeping her baby and still waan married de man caw shi luv him. But shi nuh want him feel say him can continue live dem ways an do dem ting deh...
It look to me like she is the other woman an mama an everybody else was in on dis likkle charade...i guess mama breedin happen before time...before de marriage an filing could go thru
wah unu think? </div></div>
sounds to me she is scared of parenting alone and ashamed for what she just found out. Does she have a support system for being a single parent? Cause married or nat she still gwine be the single parent.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BiziBubbla</div><div class="ubbcode-body">so now she come back a bawl an ting an a cuss say 'mama' a de other ooman an shi keeping her baby and still waan married de man caw shi luv him. But shi nuh want him feel say him can continue live dem ways an do dem ting deh...
It look to me like she is the other woman an mama an everybody else was in on dis likkle charade...i guess mama breedin happen before time...before de marriage an filing could go thru

wah unu think? </div></div>
sounds to me she is scared of parenting alone and ashamed for what she just found out. Does she have a support system for being a single parent? Cause married or nat she still gwine be the single parent.

yuh know dat neva even cross mi mone say shi anuh de only farrina him have
de man try a ting fi secure him future...now him farrin wifey a breed fi him...dat can speed up de process 

fi dem deh elaborate arrangements, sitt'n noh right.