yuh ever lie to a fren yet and tell dem seh dem man cute
or maybe dem baby?
i sure hope God dont punish for lies like dis
so mi notice a fren pan face book well pose up wid on guy and change har profile to in a relationship wid di guy. so knowing how mi fass. mi had was to email har fi di juicey details....
well turns out dem been officially dating fi a month but dem already a talk bout marrige....omg isnt dat too soon...i guess its diff for everybody. but mi no able nobaddy go seh mi no want dem get marrid to so mi do the usual "oh am so happy for your. and hes cute!!!"

or maybe dem baby?
i sure hope God dont punish for lies like dis
so mi notice a fren pan face book well pose up wid on guy and change har profile to in a relationship wid di guy. so knowing how mi fass. mi had was to email har fi di juicey details....
well turns out dem been officially dating fi a month but dem already a talk bout marrige....omg isnt dat too soon...i guess its diff for everybody. but mi no able nobaddy go seh mi no want dem get marrid to so mi do the usual "oh am so happy for your. and hes cute!!!"

I'm hungry, I need those