so mi buck up smaddy mi know recently dat i havent seen in years. she is about 2yrs younga dan me. i dont know all the details leading up to it but apparently she go a yard go marrid.
she tell me she recently come back from a 5 months stay a yard. during dat 5 months stay she get marrid. we was in a rush so mi couldnt get fi question har bout the details
but wah been puzzling me is mi ask har if di man deh here or planning to migrate. she say no. di man dont want to live in canada not now not ever. he doest mind visit but not live..
so mi ask har is she plan fi move. she say no. she no want to live a yard. (she bawn here). she seh di longest she intend to live deh is like a year at a time. and she want har kids fi bawn and grow a canada...
so mi a wonda now how dat fi go so. same time she a seh she miss di man so ...mi no understand dat at all...
one a pull east and one a pull west.
is how dat ago work...permanent LD marriage? and i find dat strange especially at her age fi be cool wid dat kinda arrangement
she tell me she recently come back from a 5 months stay a yard. during dat 5 months stay she get marrid. we was in a rush so mi couldnt get fi question har bout the details

but wah been puzzling me is mi ask har if di man deh here or planning to migrate. she say no. di man dont want to live in canada not now not ever. he doest mind visit but not live..
so mi ask har is she plan fi move. she say no. she no want to live a yard. (she bawn here). she seh di longest she intend to live deh is like a year at a time. and she want har kids fi bawn and grow a canada...
so mi a wonda now how dat fi go so. same time she a seh she miss di man so ...mi no understand dat at all...
one a pull east and one a pull west.

is how dat ago work...permanent LD marriage? and i find dat strange especially at her age fi be cool wid dat kinda arrangement