family members to take things from other family members w/o their permission? A just so families move? Fe example they come to your house see summen dem like an dem take it w/o telling or asking you?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">family members to take things from other family members w/o their permission? A just so families move? Fe example they come to your house see summen dem like an dem take it w/o telling or asking you? </div></div> Thatis why the only familymember s thatcan visit me without calling first are my kids. and yes they take things without telling me or their mother. I will find out I have none of my favourite listenning music, when I' get around to listen them.
<span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> <span style="font-weight: bold">Duppy know who fi frighten. Dem tek tings outta yuh house and it bothers you? Missis, grow a spine, put yuh foot down and tell them if they want something, they are to ask for it!
Dem family members too brite an outta awdah </span> </span>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">family members to take things from other family members w/o their permission? A just so families move? Fe example they come to your house see summen dem like an dem take it w/o telling or asking you? </div></div>
a teefing bizniz dat.
When mi did liff a Jamaica mi "frens" wudda cum a mi place an liff mi tings, blouse, shoes even handbags an all dat, but dem bring dem back....some tings mi noh badda tek back...mi nain like it doah..anodda wan did dat when mi an har ketch [met] hup innah Jamaica pan bacashun.
Mi sis tel mi seh, har likkle niece luv fi tek har tings when shi cum visit har, and mi tell har fi tell di modda fi warn her fi stop ie...[mi came dis far fram calling di chile a teef] 'ope shi annuh kleptoh.
edited to seh, seems to be a yaawd ting whey SOME peeps feel seh dem dat close to yuh, yuh won' mind if dem tek eberyting an eben leff yuh nekkid.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">family members to take things from other family members w/o their permission? A just so families move? Fe example they come to your house see summen dem like an dem take it w/o telling or asking you? </div></div>
Look yah noh man. Tief ah tief! It noh matta if ah family or not.
yes when mi did likkle mi cousin teef a pair a brand new shoes mi did juss get from England. Mi seh mi bex yu si, mi did a save di shoes fi Easter Sunday
An di hattest part is dat is wi Aunty did sen dem an dat craven cousin did get fi har owna shoes di SAME time mi did get mine but shi goh wear dem out an mash dem up an den come teef mine.
When mi si dem di nex time mi goh a har yaad mi dash dem inna di pit tilit
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.