Indian Matie Beatdown
Re: Indian Matie Beatdown
is like di man and di matey accept dem sentence and just tan up and tek it fi di most pawt. if mi was di matie mi a tek foot and run, fling some lik and do anyting fi escape. mek him deal wid him fambily.
<span style="font-size: 11pt">
*disclaimer: mi naw condone matie schism</span>
Yuh see smaddy a carry bring one pikcha frame so dem can buss it pon de man head
An de one smaddy wid holding de pickney while issueing out licks as if to show de pickney how fi gi her future husband a beatdown when him gi her bun!
You people can sat ther and talk. I grow up in Indian community and when the whole family decide, if you fight they kill you and disappear the body. It is no different from the honour killing anywhere else that share similar culture. They keep that secret in the family and even go to prison with it.
I would suppose that both of them have been on the giving end if such an exchange before. So They know the drill.
The woman was the one that first defended herself,and what haooened to her.
When you are in a tigers den, you have to act discretely to escape.
Meeda love see de beatdown this bredda gwine get when him reach back a Bombay!
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/iPv4PEGcjzM"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/iPv4PEGcjzM" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Magix_de_PM</div><div class="ubbcode-body"><span style="font-style: italic">Meeda love see de beatdown this bredda gwine get when him reach back a Bombay!</span></div></div>
Jasmine catch Raj red-handed! Wat a ting.