<span style="font-weight: bold">STORY OF THE SONG - 'Jamaican Woman' a hilarious tribute</span>
Jamaican woman a sugar and salt
Some a dem a ginnal an' will make you bawl"
"St Andrew nuh make them fun/leave them man alone or them will make you run", then "St Thomas woman is very kind/but as you wink you eye, them bruck a line" and "the Portland woman can sport fi true/but treat them good an' them will die for you".
"St Elizabeth woman pretty fi true
But as you talk to them them waan married to you"
In addition, Cooper says, people also really like what is said about Kingston women:
"Kingston woman love everything. Them love excitement and love to swing"
"But we nuh care what nobody say, Jamaican woman a lead the way. Them always stan' out in any crowd
An' anywhere them go them is very proud
Them understan' them Jamaican man
An' mos' of all them have ambition
So tell it to the 'Merican an' Englishman
Jamaican woman is number one
Tell it in the east an' inna Japan
Jamaican woman is number one"
nice artikkle fii
Jamaican woman a sugar and salt
Some a dem a ginnal an' will make you bawl"
"St Andrew nuh make them fun/leave them man alone or them will make you run", then "St Thomas woman is very kind/but as you wink you eye, them bruck a line" and "the Portland woman can sport fi true/but treat them good an' them will die for you".
"St Elizabeth woman pretty fi true
But as you talk to them them waan married to you"
In addition, Cooper says, people also really like what is said about Kingston women:
"Kingston woman love everything. Them love excitement and love to swing"
"But we nuh care what nobody say, Jamaican woman a lead the way. Them always stan' out in any crowd
An' anywhere them go them is very proud
Them understan' them Jamaican man
An' mos' of all them have ambition
So tell it to the 'Merican an' Englishman
Jamaican woman is number one
Tell it in the east an' inna Japan
Jamaican woman is number one"
nice artikkle fii