Libbatty tekking walmart photo centre clerk
So weh day mi go a walmart fi go get some passport pics. Dem have big evalasin sign put up seh dem do passport pics.
So mi go and di ooman sey to me
“did u put on ne cream or lotion today?”
I replied no
She say ok but let me warn we ur pics wont come out good dem will come out too light because our flash is “fussy”….
So mi say well yes mi put on some cream but dat was since mawning and don’t tink it matters.
She went on to explain say even if dem put powder pan mi face di pics still ago come out too light.
So mi say lady just do the ting mek mi si
So jus incase, mi tek piece a tissue and wipe off mi face …which by the way was not shiny
She tek di pic and it look quite fine to me….
Hear har…oh see I told u it would be too light…mi tell har just print it mek mi si.
So mean while it a print she tell mi say wat I should do is go home tonite and wash mi face and don’t put on ne creams and come back amawning and maybe just maybe it will work
Neways di pic print and hear har….see when I look at this pic its is not a true likeness of u. mi seh wah u mean….nothing no wrong wid the pic…it look ok to me….
Hear di ooman….o well u know u are way darker in person
and this is not a true image of u. and its hard to get true images of people wid dark skin

Mi seh rite away mi had was to back away and tell har no badda den mi will go somewhere else wid better flash…den mi stawt fi cuss har off and tell har she dis is foolishness and mi never hear dis kina BS in all my day of tekking pics
Same time mr man come intervene and calm mi dung and him pay fi di pics and we left.
Mi go passport office and no baddy never tell mi say the image don’t look like me
Mi say a bex until
and funny ting wen mi look at my ja passport as well as citizen card…this pic that she took look more like my skin dan the other two
And u want see di ooman to
wid are chin fava di cow own. And har hair look like she barrow it from a scare crow
an she have bout 6 belly and she no taller dan the counter. Dam ooman look like humpty dumpty sittin on a wall a come try tell me she black people cannot tek picture

So weh day mi go a walmart fi go get some passport pics. Dem have big evalasin sign put up seh dem do passport pics.
So mi go and di ooman sey to me
“did u put on ne cream or lotion today?”
I replied no
She say ok but let me warn we ur pics wont come out good dem will come out too light because our flash is “fussy”….
So mi say well yes mi put on some cream but dat was since mawning and don’t tink it matters.
She went on to explain say even if dem put powder pan mi face di pics still ago come out too light.
So mi say lady just do the ting mek mi si

So jus incase, mi tek piece a tissue and wipe off mi face …which by the way was not shiny

She tek di pic and it look quite fine to me….
Hear har…oh see I told u it would be too light…mi tell har just print it mek mi si.
So mean while it a print she tell mi say wat I should do is go home tonite and wash mi face and don’t put on ne creams and come back amawning and maybe just maybe it will work

Neways di pic print and hear har….see when I look at this pic its is not a true likeness of u. mi seh wah u mean….nothing no wrong wid the pic…it look ok to me….
Hear di ooman….o well u know u are way darker in person
and this is not a true image of u. and its hard to get true images of people wid dark skin

Mi seh rite away mi had was to back away and tell har no badda den mi will go somewhere else wid better flash…den mi stawt fi cuss har off and tell har she dis is foolishness and mi never hear dis kina BS in all my day of tekking pics
Same time mr man come intervene and calm mi dung and him pay fi di pics and we left.
Mi go passport office and no baddy never tell mi say the image don’t look like me

Mi say a bex until
and funny ting wen mi look at my ja passport as well as citizen card…this pic that she took look more like my skin dan the other two
And u want see di ooman to
wid are chin fava di cow own. And har hair look like she barrow it from a scare crow
an she have bout 6 belly and she no taller dan the counter. Dam ooman look like humpty dumpty sittin on a wall a come try tell me she black people cannot tek picture