Re: Work Place Horror stories
well I don't know if it's death by rooksing but nuff heart attacks. I think the stress an strain of travel is not good for old people.
you know that the asian (chinese/vietnamese) workers at the hotel all lock themself in one room when them removing the dead body. Mi not sure why but somthing to do with seeing the dead body.
An lord mi nearly have a heartattack miself one morning
this Canadian Govt high ranking smaddy never answer him wake up call, so wi follow protocol an sen di bell man to knock, then enter and manually wake him. Di bellman call mi an seh him dead
lawd alllll I could see was the paper work an di overtime dis woulda cause mi
Mi goh inna di room an di man was Soooo drunk is like he was in a coma, mi did put mi hand over him nose an feel seh he was still breathing
mi dash ice wata pan him fi wake him
lawks him did bex a don't think till this day he has returned to that hotel.
well I don't know if it's death by rooksing but nuff heart attacks. I think the stress an strain of travel is not good for old people.
you know that the asian (chinese/vietnamese) workers at the hotel all lock themself in one room when them removing the dead body. Mi not sure why but somthing to do with seeing the dead body.
An lord mi nearly have a heartattack miself one morning

Mi goh inna di room an di man was Soooo drunk is like he was in a coma, mi did put mi hand over him nose an feel seh he was still breathing