Re: Vent: Interracial Dating
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Queen_of_d_A</div><div class="ubbcode-body">half the time we set ourselves up for failure. too many requirements -- him must be black, him must drive dis have dat kind of job -- what happened to just dating someone who makes u happy. who care if him pink blue or green. suh lang as him know seh mi fi get flowas fi no reason at all, him hole mi han when we deh a road, walk up pan mi inna di house an kiss mi juss because hug mi up and mi know xactly wah him a seh widout him haffi seh wan word. if God dat man mi nuh care bout di packij him come inna mi a tek it an be happy.
But we also need to respect that happiness for some ppl is not happiness for all some r happy with having a superficial relationship others require more to be happy.
some ppl are happy being miserable and we need to respect that. </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BIGGAHVIEW.</div><div class="ubbcode-body">
You need to stop talking about Tropicana like that...she might go over the edge further. </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Queen_of_d_A</div><div class="ubbcode-body">
my comments are meant to be a general observation and my own opinions and not directed at anyone on this board. It is extremely unnecessary to bring anyone else's name into this suh when unnu cass cass stawt juss try keep mi name outa it.
bway mi can barely draw di line weh di man done and ooman begin dem yah days.
DISCLAIMER: I WAS PARTICIPATING IN WHAT I THOUGHT WAS A GROWN CONVERSATION ..... AT NO TIME DID I INTEND FOR MY COMMENTS TO BECOME A PART OF THE OBVIOUSLY JUVENILE BANTER THAT IS NOW TAKING PLACE.
Queen_of_d_A and Blackstar. Thank you for watching my back. I have been busy travelling and enjoying life. I haven't been around in months and still there is facetiness and still there are attacks.
Just because I have had the BALLS to come on here and state FACTS and <span style="font-weight: bold">back them up</span>, it's open season to attack me. What was my crime. I had the BALLS to speak boldly about what others would rather shove under the rug and pretend is not happpening. Suppose me start call de names a de ones who did attack me pon de board and then write to me privately indicating they realize that what I am saying is true but begging me PLEASE don't post about it as it is <span style="font-weight: bold">just too embarassing.</span>
Onoo set a dutty stinkin' hyporictes.
Notice how wen some White woman rooks off de Black man dem dem love tek liberty with Black woman. Mi did notice dis wid de frowsy White secreatary gals dem where mi used to work. That's why mi tell mi son mi noh want none a dem round me. NOH BRING DEM ANY WHERE NEAR WI YAWD!!
Her marriage was SO successful dats why she did ave fe high tail it out a Jamaica and run come back a 'merica. When I read her thread about doing laundry at a stand pipe me nearly
That is the calibre of Jamaican she did tek up wid. Notice how when White ooman ugly and dem own man no want dem dem ave fi settle fe anyting?

And de next one wid im facety self has had absolutely no trouble finding a partner. Dat's why im did ave fe tek up wid jail bird.
And what bout de ignorant one who when im wife did pregnant was fraid fe have sex because im did fraid it would damage de baby
Maybe some women will settle for this type of ignorant person jus' so dem can seh dem have man. Not me.
Notice not one moderator has done anything to stop the personal put downs directed at me and at least one has even joined in.
By the way, unlike these facety, renk out a ordah, and hoggish individuals who did call <span style="font-weight: bold"><span style="font-size: 17pt">MY</span> </span>name:
<span style="font-weight: bold"><span style="font-size: 23pt">MI NEVAH CALL NO NAME
WHO DE CAP FIT!!</span></span>
<span style="font-weight: bold">By de way Any HOG WEH BALL OUT A <span style="font-size: 14pt">IM</span> DIS DID LICK!!</span>
Of course no moderator had a problem when dem was bashing me so they should not have a problem when I respond to their attacks and speak DE TRUTH BOUT DEM!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Queen_of_d_A</div><div class="ubbcode-body">half the time we set ourselves up for failure. too many requirements -- him must be black, him must drive dis have dat kind of job -- what happened to just dating someone who makes u happy. who care if him pink blue or green. suh lang as him know seh mi fi get flowas fi no reason at all, him hole mi han when we deh a road, walk up pan mi inna di house an kiss mi juss because hug mi up and mi know xactly wah him a seh widout him haffi seh wan word. if God dat man mi nuh care bout di packij him come inna mi a tek it an be happy.
But we also need to respect that happiness for some ppl is not happiness for all some r happy with having a superficial relationship others require more to be happy.
some ppl are happy being miserable and we need to respect that. </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BIGGAHVIEW.</div><div class="ubbcode-body">
You need to stop talking about Tropicana like that...she might go over the edge further. </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Queen_of_d_A</div><div class="ubbcode-body">
my comments are meant to be a general observation and my own opinions and not directed at anyone on this board. It is extremely unnecessary to bring anyone else's name into this suh when unnu cass cass stawt juss try keep mi name outa it.
bway mi can barely draw di line weh di man done and ooman begin dem yah days.
DISCLAIMER: I WAS PARTICIPATING IN WHAT I THOUGHT WAS A GROWN CONVERSATION ..... AT NO TIME DID I INTEND FOR MY COMMENTS TO BECOME A PART OF THE OBVIOUSLY JUVENILE BANTER THAT IS NOW TAKING PLACE.
Queen_of_d_A and Blackstar. Thank you for watching my back. I have been busy travelling and enjoying life. I haven't been around in months and still there is facetiness and still there are attacks.
Just because I have had the BALLS to come on here and state FACTS and <span style="font-weight: bold">back them up</span>, it's open season to attack me. What was my crime. I had the BALLS to speak boldly about what others would rather shove under the rug and pretend is not happpening. Suppose me start call de names a de ones who did attack me pon de board and then write to me privately indicating they realize that what I am saying is true but begging me PLEASE don't post about it as it is <span style="font-weight: bold">just too embarassing.</span>
Onoo set a dutty stinkin' hyporictes.
Notice how wen some White woman rooks off de Black man dem dem love tek liberty with Black woman. Mi did notice dis wid de frowsy White secreatary gals dem where mi used to work. That's why mi tell mi son mi noh want none a dem round me. NOH BRING DEM ANY WHERE NEAR WI YAWD!!
Her marriage was SO successful dats why she did ave fe high tail it out a Jamaica and run come back a 'merica. When I read her thread about doing laundry at a stand pipe me nearly
That is the calibre of Jamaican she did tek up wid. Notice how when White ooman ugly and dem own man no want dem dem ave fi settle fe anyting?
And de next one wid im facety self has had absolutely no trouble finding a partner. Dat's why im did ave fe tek up wid jail bird.
And what bout de ignorant one who when im wife did pregnant was fraid fe have sex because im did fraid it would damage de baby
Maybe some women will settle for this type of ignorant person jus' so dem can seh dem have man. Not me.Notice not one moderator has done anything to stop the personal put downs directed at me and at least one has even joined in.
By the way, unlike these facety, renk out a ordah, and hoggish individuals who did call <span style="font-weight: bold"><span style="font-size: 17pt">MY</span> </span>name:
<span style="font-weight: bold"><span style="font-size: 23pt">MI NEVAH CALL NO NAME
WHO DE CAP FIT!!</span></span>
<span style="font-weight: bold">By de way Any HOG WEH BALL OUT A <span style="font-size: 14pt">IM</span> DIS DID LICK!!</span>
Of course no moderator had a problem when dem was bashing me so they should not have a problem when I respond to their attacks and speak DE TRUTH BOUT DEM!
is who seh dem content to be single? </div></div>

But you'll just have to take my word for it. <span style="font-style: italic">*shrug*</span>