Re: Inspired by the privacy threads...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body">Mi nuh have no interest fe look inna him phone an mi nuh want him look inna mine - nat becaws mi have anyting fe hide - but I doan think being with someone means that u relinquish all your right to privacy.
atta none ah we ah nuh pickney - I have no issues with him answering my phone if mi step outta de room or supm and him nuh mine eeda - but afta dat weh mi a go search ei. fah?
mi too ole fe dem kine ah aggravation deh </div></div>
agree with everything you say Jazz...except the ole part
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body">Mi nuh have no interest fe look inna him phone an mi nuh want him look inna mine - nat becaws mi have anyting fe hide - but I doan think being with someone means that u relinquish all your right to privacy.
atta none ah we ah nuh pickney - I have no issues with him answering my phone if mi step outta de room or supm and him nuh mine eeda - but afta dat weh mi a go search ei. fah?
mi too ole fe dem kine ah aggravation deh </div></div>
agree with everything you say Jazz...except the ole part