if a man come a yu yawd and stawt look eena yu tub and yu fridge fi si if dem clean weh yu wuddan seh to him?
drawz man
Re: drawz man
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">if a man come a yu yawd and stawt look eena yu tub and yu fridge fi si if dem clean weh yu wuddan seh to him? </div></div>
If is non-Jamaican man: "May I help you find something?"
If is Jamaican man: "Ah eena mi yawd yuh bawn?
Familiah
"
Den run him to fawt.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">if a man come a yu yawd and stawt look eena yu tub and yu fridge fi si if dem clean weh yu wuddan seh to him?
Wait until he is finished, then get a pail/container filled with water throw it all over him, then beat him with the mopstick meaning while yelling fire fire while raining some licks pon him......brite and outtaarda
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">if a man come a yu yawd and stawt look eena yu tub and yu fridge fi si if dem clean weh yu wuddan seh to him?
Tub as in bathtub?
Anyways, if him is a neat stickler, him can tell if di house is well kept just by looking around. Him suppose fi know if me just clean up cause him a come ovah, or if di place is kept clean.
Him a amatuer if him haffi check fridge fi verify.7/5th of all people do not understand fractions.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">if a man come a yu yawd and stawt look eena yu tub and yu fridge fi si if dem clean weh yu wuddan seh to him? </div></div>
u serious Sues~ fuss ting me wudda do is laaf,
den after dat, me wudda pray fe him,
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">Tub as in bathtub?
yes as in peek behind the curtain trying to find a bathwater mark and when i went to get him a beer a inspect di fridge shelf dem mussi fi si if di ketchup bakkle leak out and mi no wipe it out. i was very annoyed.
was a while ago. not romantic aspect.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Peasie</div><div class="ubbcode-body">[quote=SueSumba]
If is Jamaican man: "Ah eena mi yawd yuh bawn? "
him did get run. and anneyweh mi goh him a falla bakka mi like him cudden siddung and wait fi come dungstairs.
and as one you guys say he did suffer from a head injury and can't turn his head full round so he can't drive anymore.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ceabee</div><div class="ubbcode-body">him do it upfront? or u just deduce is that him was doing?
di fridge ting mi deduce afta mi si him eena di washroom draw di curtain wan side a and a peak.
<span style="font-weight: bold">a drazz man is a man weh fassup eena people biznizz and gassip like likkle pickney gyal.</span>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: missus_vegas</div><div class="ubbcode-body">meeda tek off mi dutty drawz and beat him inna him face wid him and run him outta mi house.

him probably wudda luv it....,
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">Tub as in bathtub?
yes as in peek behind the curtain trying to find a bathwater mark and when i went to get him a beer a inspect di fridge shelf dem mussi fi si if di ketchup bakkle leak out and mi no wipe it out. i was very annoyed.
was a while ago. not romantic aspect. </div></div>
Unless yuh follow him go tilet, yuh nuh have no control ovah him a check di tub or look inna yuh medicine cabinet.
Di way how yuh wrote the e-mail, mek me tink him opin di fridge on his own fi inspect. If you open the fridge and him peek ovah yuh soulder...well, <span style="font-style: italic">shrug</span>
Me nuh know why him would announce dat doah.
Tek note of what him see, if him nuh like it move on.7/5th of all people do not understand fractions.