shawt man tear up sheet
and man weh have big finger and big ears and big feet have big other parts too
a true seh man penis can big so till him touch a woman womb and mash up har womb:dw: heard that once
a choo seh. man can buss out ooman dat dem need stitches...also head dat once...and mi nah tlak bout no child molesting mi a talk big ooman.
wat else have i heard? soon come wid more
and man weh have big finger and big ears and big feet have big other parts too
a true seh man penis can big so till him touch a woman womb and mash up har womb:dw: heard that once

a choo seh. man can buss out ooman dat dem need stitches...also head dat once...and mi nah tlak bout no child molesting mi a talk big ooman.
wat else have i heard? soon come wid more

the boy mash out her insides and the amount of blood she lost was not pretty. I dont know why she didnt say stop...well yes I do actually...she was one of those girls who love to brag how she could "take d!ck"
and the guy she slept with (my friend) tested the theory.....
him no mus realize seh di gal inna pain.