Re: sellouts pushinn mixed race baby carriage
tell dem drdudd. iff mii tart sintinn mii cyaan aandle, iiighlee unlikelee, peeps ave mii bakk wey cum aarda. y yu tink mii bakk ar sum peeps fram chubblinn wii runn tings ting nuh run wii
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Dr.Dudd</div><div class="ubbcode-body">Stop instigating violence against board members...
Blue is bad bit not that bad.<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gungo</div><div class="ubbcode-body">OK. Do us a favor. Next time you see a black brother pushing his light-skinned child in a baby carriage, go up to him and ask him, in the nicest way you know, "Hey Sellout Mo Fo. Have you no shame? Having a light-skinned child and being proud of it?"
Then come back and tell us your experience. That is if you're able to type from your hospital bed.
</div></div> </div></div>
tell dem drdudd. iff mii tart sintinn mii cyaan aandle, iiighlee unlikelee, peeps ave mii bakk wey cum aarda. y yu tink mii bakk ar sum peeps fram chubblinn wii runn tings ting nuh run wii

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Dr.Dudd</div><div class="ubbcode-body">Stop instigating violence against board members...
Blue is bad bit not that bad.<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gungo</div><div class="ubbcode-body">OK. Do us a favor. Next time you see a black brother pushing his light-skinned child in a baby carriage, go up to him and ask him, in the nicest way you know, "Hey Sellout Mo Fo. Have you no shame? Having a light-skinned child and being proud of it?"
Then come back and tell us your experience. That is if you're able to type from your hospital bed.