peasei PM mi an tell mi seh di reason di board so dead is bcus all a oonuh busy a put wood inna di fire place is true?
time a get cold outside time fi turn on the heat
Re: time a get cold outside time fi turn on the heat
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Peasie</div><div class="ubbcode-body">Beg yuh give mi Mr. Vegas phone number mek mi tell him how fi kip him wife occupied.</div></div>
and would this be the same way mr pease keeping u occupied? you dont see me in the SB bar a grab up mi front all alone...pan a satdeh nite
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Stormmey1</div><div class="ubbcode-body">Peasie mr.vegas number is xxx-xxx-xxxx....call him now dat vegas need pullup. </div></div>
and as for you miss nuffesha. u need fi stop putting people private info out in the open. how would u like it if i were to copy paste ur PMs unto the board huh?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: missus_vegas</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Stormmey1</div><div class="ubbcode-body">Peasie mr.vegas number is xxx-xxx-xxxx....call him now dat vegas need pullup. </div></div>
and as for you miss nuffesha. u need fi stop putting people private info out in the open. how would u like it if i were to copy paste ur PMs unto the board huh?</div></div>
oh please oomango chill yuself bout peeple number that number is non-existent like not in service bout nuffesha.
Hold on a sec, "big guy" **tee hee**Be right back. I'll let her know in a ja.com forum...
Vegas, Mr. Vegas wants to know if him dinnah ready yet? Him complaining bout bare soup and play play dally food yuh a give him