Re: Creeping.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Peasie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: _____</div><div class="ubbcode-body">I am not naive enough to say that it can never happen behind my back without my knowledge... but if him shud be ever so careless fi mek mi fine out an it come back to mi...all hell breaketh loose
But what if you cheated? What if you were curious and had an affair or a short-time fling? You are now sorry. What do you think would happen? </div></div>
Liseen to mi....mi neva seh mi perfeck ie nuh...mi seh jus nuh mek mi ketch him...an mi will mek sure him nuh ketch mi
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Peasie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: _____</div><div class="ubbcode-body">I am not naive enough to say that it can never happen behind my back without my knowledge... but if him shud be ever so careless fi mek mi fine out an it come back to mi...all hell breaketh loose
</div></div>But what if you cheated? What if you were curious and had an affair or a short-time fling? You are now sorry. What do you think would happen? </div></div>
Liseen to mi....mi neva seh mi perfeck ie nuh...mi seh jus nuh mek mi ketch him...an mi will mek sure him nuh ketch mi
Cudden say it any better about the communication factor.