Re: Mr. Right or Mr. Not So Right
BOADWL!!!
BOADWL!!!
Hi All
For those boardites who are facebook we have a Boardite Facebook Group. Be sure to check it out.

Damon = rude bway

an mi nuh have time fi alla dat deh drama
i ryhmed 

bad bad bad bad boys u make me feel so goooooood

<span style="font-weight: bold">bad bad bad bad boys u make me feel so goooooood</span>

u crazy girl
an mi nearly ded in yah wid yuh bad boys singing 
mi chry fi gi Patrick a chance since him come in afta mi areddi date Damon an Mr. Wonderful but it nuh wuk 
so him nuh matta
like whooa soh mi tell him seh mi cyaaan bodda wid dat fawt
mi have nuff drama wid di odda two men dem weh mi a chat too soh him outta di runnings
yuhsimi
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.