Most of the women dem put "ask me later" in the weight line. Wat dat code mean ?
Some a dem seh dem a look husband. Den yuh can a look husband before yuh look man? Mussi smaddy else husband dem a look.
Some a dem ben ova an a show dem bubby or dem batty. Dem hear seh Tiger Woods deh pon di site ?
Den yuh have dose weh marital status is "separated". Soh hole awn deh likkle now, yuh can ah still married an deh pon dating site a look man ? Remind mi of the time one woman did a check mi who was married to a Babylon. Gyal would'n leff mi. Mi seh mi did fraid like puss seh di man was a goh shoot mi. (im was on the SWAT team tuh).
Certain of these women alla pose wid dawg an puss inna dem pickcha. Have his mercy.
Not to mention dose weh pose wid a group…how yuh fi know is who dem is ?
Well, all I could conclude is that "Plenty of Fish" is for women wid issues.
Jack Mandora mi noh choose none.
Some a dem seh dem a look husband. Den yuh can a look husband before yuh look man? Mussi smaddy else husband dem a look.
Some a dem ben ova an a show dem bubby or dem batty. Dem hear seh Tiger Woods deh pon di site ?
Den yuh have dose weh marital status is "separated". Soh hole awn deh likkle now, yuh can ah still married an deh pon dating site a look man ? Remind mi of the time one woman did a check mi who was married to a Babylon. Gyal would'n leff mi. Mi seh mi did fraid like puss seh di man was a goh shoot mi. (im was on the SWAT team tuh).
Certain of these women alla pose wid dawg an puss inna dem pickcha. Have his mercy.
Not to mention dose weh pose wid a group…how yuh fi know is who dem is ?
Well, all I could conclude is that "Plenty of Fish" is for women wid issues.
Jack Mandora mi noh choose none.

I thought you were taken LONG time. If I had known you were avaiable, mi would a chase you from one end a board lane to de next. So how about it sugah 
mi naw go drop NO baggie till we married, aftah you noh name Tigah and mi is not de heffah type!!

All di same, mi tink seh yuh a mix mi up wid di one fOrTyLeGz
(<span style="font-style: italic">"But my sweet cuddly and darling centipede..."</span>)