Re: So dem tell mi fi check "Plenty of Fish" an mi notice seh...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Rollin_Calf</div><div class="ubbcode-body">Mi hear seh those are the ones weh have like one "apron" a heng dung in front and wen yuh liff it up, all kina tings unda deh.
Mi fraid a dem. </div></div>
Lawd...
You know mi si pon one a dem weight-loss show, whe de trainer bredda a measure de ooman, im go dung pon im knees fi measure har hip, an she whenna wear one a dem apron deh.
Hear har nuh, "While you're down there..."
Mi tink im did fraid to cawse im gi one likkle nervous chuckle...
Den yuh have another set weh seh "I am a no nonsense woman..."
So is what really is a no nonsense woman?. Mi juss have this picture of har a walk roun inna dem everlastingly big roller in har head an a wear one pink duster a bawl out awfta mi..."RC, yuh noh hear mi seh fi tek yuh dutty foot awfa mi settee. Bwoy yuh tink mi a ramp wid yuh ? Mi an yuh eenyah tinite"
No sah. Mi naah look noh "no nonsense" woman.
don't knock it till you try it. One of my co-workers met her fiance on POF. He is a city cop, they have been together 3 years now, just bought a house togther, got a dog and got engaged.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tropicana</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Rollin_Calf</div><div class="ubbcode-body">Most of the women dem put "ask me later" in the weight line. Wat dat code mean ? </div></div> It mean if dem put dem real weight, you wouldn't want them but if they lie just to get you to agree to a date, you'll accuse them of lying. <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">
Some a dem seh dem a look husband. Den yuh can a look husband before yuh look man? Mussi smaddy else husband dem a look. </div></div> No no no. It mean dem wan' fe get married. Dem not looking fe a strictly rooksin relationship or FWB.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">
Some a dem ben ova an a show dem bubby or dem batty. Dem hear seh Tiger Woods deh pon di site ? </div></div>
Den yuh have dose weh marital status is "separated". Soh hole awn deh likkle now, yuh can ah still married an deh pon dating site a look man ? </div></div>
Some oom an AND man pon dating site a look man or ooma n when dem still very much married.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> Remind mi of the time one woman did a check mi who was married to a Babylon. Gyal would'n leff mi. Mi seh mi did fraid like puss seh di man was a goh shoot mi. (im was on the SWAT team tuh).
Certain of these women alla pose wid dawg an puss inna dem pickcha. Have his mercy. </div></div> Some a dem all ave dawg and puss pon bed. YUCK!!
What about de overweight no make that just plain FAT women in sexy outfits (leopard and tiger prints) with de ting dem stippers wear round dem neck...not shawl...stole or boa? <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">
Not to mention dose weh pose wid a group…how yuh fi know is who dem is ?
Well, all I could conclude is that "Plenty of Fish" is for women wid issues.
Jack Mandora mi noh choose none.
Plenty of Fish is for men and women with NUFF issues...depressed, bi-polar, racist or just plain nuts. There is hardly a normal person on there.
But my sweet cuddly and darling centipede. Why you go pon Plenty a Fish fi look ooman? Mi is right here and you know I love you dearly. I love you DEARLY..I always have. I thought you were taken LONG time. If I had known you were avaiable, mi would a chase you from one end a board lane to de next. So how about it sugah
Mek mi mek one ting clear doh... mi naw go drop NO baggie till we married, aftah you noh name Tigah and mi is not de heffah type!!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Rollin_Calf</div><div class="ubbcode-body">Mi hear seh those are the ones weh have like one "apron" a heng dung in front and wen yuh liff it up, all kina tings unda deh.
Mi fraid a dem. </div></div>
lawaveeezmercy mi spleen. yuh haffi prepare fi divide di belly dem fi conquer wah suppose fi awnda deh but more time by di time u done divide u too tiyad fi conquer.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.