Soh mi have a male friend JUST a friend, someone who mi look on and treat as a younger brother.
So him BEG mi an mi mean really beg hard (wid offer of cash) fi help him unravel him locks
So after much contemplating (an increasing offer of cash) mi agree fi try.
So mi mention it to the Mister this evening an now him bex
Bout him noh feel good fi know seh mi hand inna a nex man hair
an him noh like di idea of a nex man inna mi house if him noh deh bout :sigh:
and yes he prefaced di whole ting wid I not telling you what to do but......
would you still pull out di locks?
So him BEG mi an mi mean really beg hard (wid offer of cash) fi help him unravel him locks

So after much contemplating (an increasing offer of cash) mi agree fi try.

So mi mention it to the Mister this evening an now him bex

Bout him noh feel good fi know seh mi hand inna a nex man hair

and yes he prefaced di whole ting wid I not telling you what to do but......
would you still pull out di locks?