yuh ever meet smaddy a nite and tink dem good looking den see dem a day an shame
back in di day wen mi did go play baseball an ball lick mi inna mi yeye mi did meet dis bway. ... fuss of all mi one yeye did almost shut. i wasnt wearing my prescription lenses and i was indoor wearing sun glasses
mi buck up dis bway and him started to chat me up. and throw my blindess mi did tink seh him cute. we exchanged numbers etc and we ended up talking on the phone for weeks before we hooked up and went out.
by dem mi yeye did get better and i remember being so embarrassed to be seen on a date wid him ( yes back wen mi did likikle big high on myself
no but fi real di bway did ugly bad
mi just call back a numbr dat did txt mi happy new years and a him
i need to change ma number

back in di day wen mi did go play baseball an ball lick mi inna mi yeye mi did meet dis bway. ... fuss of all mi one yeye did almost shut. i wasnt wearing my prescription lenses and i was indoor wearing sun glasses

mi buck up dis bway and him started to chat me up. and throw my blindess mi did tink seh him cute. we exchanged numbers etc and we ended up talking on the phone for weeks before we hooked up and went out.
by dem mi yeye did get better and i remember being so embarrassed to be seen on a date wid him ( yes back wen mi did likikle big high on myself

mi just call back a numbr dat did txt mi happy new years and a him