I have got to ask this question cause mi kina confuse pan dah wan yah. One guy a tell mi sey im cyan undastan why some women mad when dem find out that the man dem with has a girlfriend or a wife and she is di “wan pan di side”
basically a fi dem fault cause dem neva ask.
Im claim sey it is up to the woman to clear di air up front and ask the man straight up – “Yuh have any odda woman mi should know of?
OK my take is that.. yeah dat soun fine and dandy but what if yuh ask dat up front and it back fire and di man tink yuh insecure right off the bat an loose yuh numba
Wey unu tink bout dat claim sey every woman mus clear di air on that subject fram day one.
basically a fi dem fault cause dem neva ask.Im claim sey it is up to the woman to clear di air up front and ask the man straight up – “Yuh have any odda woman mi should know of?

OK my take is that.. yeah dat soun fine and dandy but what if yuh ask dat up front and it back fire and di man tink yuh insecure right off the bat an loose yuh numba

Wey unu tink bout dat claim sey every woman mus clear di air on that subject fram day one.

</span> </div></div></div>
Bootycalls don't go out on dates. Please familiarze your self with the rules posted on