my friend - keisha d - 34 - peadiatric orthopedic surgeon - married - full of life - brilliant - bubbly - just bought a house and moved and not finished unpacking - miscarriage a few days ago - complications - heart attack - died before the ambulance get to hospital
u know wah mi tek mi own advice about bury hatchet. this just wake mi up caw her brother just died in a violent accident in october in atlanta and mi friend dem burying dem dad tomorrow and mi seh geez - life really short fi real.
den mi tink bout mi dear dear fren. we were inseperable since high school. ah mean dem used to call we batty and bench . when dem discourage flying inna di first golf war she still jump pon plane and come surprise mi and carry her baby so mi cud meet her.
but then things start get rocky in 2004ish and went to not talking .
after all dis mi call her tonight with fear and trepidation. and guess wah? she pick up and it was like we never lost touch. she seh wid di haiti thing, she been thinking bout life too and is today she call mi name to a fren and was telling her wi story and di fren seh "u know wah u need fi do"
but mi beat har to di punch. mi going to be in dc for keisha's funeral and i will see my friend and meet the 2 babies she had since the falling out.
<span style="font-weight: bold">out of tragedy there is rebirth.</span>
thanks everyboddy. u know that baby i told u my friend flew in to see me, she turned 20 last friday. that's how old this friendship is.
it's sad to know that it took the death of one other friend to mek this reconciliation happen. she just texted me and seh she excited to see me. feels like old times.
bury the hatchet people! it's not worth it.
mi nuh waan come off as a typhoid mary but mi frenz dem who is more like family burying a father tomorrow - prostate cancer. he seemed healthy when i saw him last summer but diagnosis and downhill took a short few months . i am still torn about going. is a bit much nuh true? is the same day mi cousin in jamaica going to bury.
my friend - keisha d - 34 - peadiatric orthopedic surgeon - married - full of life - brilliant - bubbly - just bought a house and moved and not finished unpacking - miscarriage a few days ago - complications - heart attack - died before the ambulance get to hospital
rip keisha
So, sorry to hear that. Juss hug those who you love or even like. Life shawt so til.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body">u know wah mi tek mi own advice about bury hatchet. this just wake mi up caw her brother just died in a violent accident in october in atlanta and mi friend dem burying dem dad tomorrow and mi seh geez - life really short fi real.
den mi tink bout mi dear dear fren. we were inseperable since high school. ah mean dem used to call we batty and bench . when dem discourage flying inna di first golf war she still jump pon plane and come surprise mi and carry her baby so mi cud meet her.
after all dis mi call her tonight with fear and trepidation. and guess wah? she pick up and it was like we never lost touch. she seh wid di haiti thing, she been thinking bout life too and is today she call mi name to a fren and was telling her wi story and di fren seh "u know wah u need fi do"
but mi beat har to di punch. mi going to be in dc for keisha's funeral and i will see my friend and meet the 2 babies she had since the falling out.
thanks keisha </div></div>
u know Frenchie mi read dis yessiday an it grab mi..Jah know...mi was gwine to comment den mi seh , 'naw' mi no eena dem touch feely ting...but Jah know seh it ress pon mi mind...
mi deh ovah a knitting site a look some patterns n is like dis post still a neegle mi...mi know mi shawt comings BUT mi always seh mi no look frenz so mi no really care...but mi seh mi had was to tawk to miself n truly i did...mi spwile bad..mi love mi own way an tru mi seh mi independent if anyting r anybody get pon mi nerves too much , mi limb dem awf...
mi like to be di one always in control cause mi daddy always seh no mek NO ONE get di uppa hand pon u n ha u name fi seh dis an dat...bwoy mi a tell u seh is not like mi an u a any big fren save we have a love of handcrafts in common...but is like u testimony reach mi cause mi deh eena mi vehicle a drive likkle while bak from Michael's ( yes 25% sale ) n mi seh to miself seh u cannot continue di way u r...u cyan juss reach out to people if it is well wid u n limb dem awf wen U feel seh dem not to u liking...
so mi a go return couple phone cawl yah now cause Jah know two peeple been cawlimg me nuff lass nite an mi ignore di cawl dem tru mi cyan bodda
is true...life too shawt n u done know seh mi get blindsided wid a personal ting yah now...from di heart dis..fr di heart
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body">u know wah mi tek mi own advice about bury hatchet. this just wake mi up caw her brother just died in a violent accident in october in atlanta and mi friend dem burying dem dad tomorrow and mi seh geez - life really short fi real.
thanks keisha </div></div>
u know Frenchie mi read dis yessiday an it grab mi..Jah know...mi was gwine to comment den mi seh , 'naw' mi no eena dem touch feely ting...but Jah know seh it ress pon mi mind...
mi deh ovah a knitting site a look some patterns n is like dis post still a neegle mi...mi know mi shawt comings BUT mi always seh mi no look frenz so mi no really care...but mi seh mi had was to tawk to miself n truly i did...mi spwile bad..mi love mi own way an tru mi seh mi independent if anyting r anybody get pon mi nerves too much , mi limb dem awf...
mi like to be di one always in control cause mi daddy always seh no mek NO ONE get di uppa hand pon u n ha u name fi seh dis an dat...bwoy mi a tell u seh is not like mi an u a any big fren save we have a love of handcrafts in common...but is like u testimony reach mi cause mi deh eena mi vehicle a drive likkle while bak from Michael's ( yes 25% sale ) n mi seh to miself seh u cannot continue di way u r...u cyan juss reach out to people if it is well wid u n limb dem awf wen U feel seh dem not to u liking...
so mi a go return couple phone cawl yah now cause Jah know two peeple been cawlimg me nuff lass nite an mi ignore di cawl dem tru mi cyan bodda
is true...life too shawt n u done know seh mi get blindsided wid a personal ting yah now...from di heart dis..fr di heart </div></div>
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.