smaddy else husban or wife or if yuh is husband or wife tuh smaddy odda dan who yuh a duggu duggu why on gods earth wd u mk a tape of it.
referencing the edwards rielle sex tape.
and fuss of all i just don't wanna see some peeple face while dem duggu dugguing. it juss nat pretty and I'm thnkn john edwards don't have a pretty duggu dugguing face. ewwwwwwww
now if it was a man wid a nice duggu dugguing face oh lawd mee wudda duggu duggu every day juss fi see dat face therefore no sex tape needed.
i juss don't get it.
<span style="font-size: 8pt"> steppin dung awfa di sudsil bax </span>
referencing the edwards rielle sex tape.
and fuss of all i just don't wanna see some peeple face while dem duggu dugguing. it juss nat pretty and I'm thnkn john edwards don't have a pretty duggu dugguing face. ewwwwwwww
now if it was a man wid a nice duggu dugguing face oh lawd mee wudda duggu duggu every day juss fi see dat face therefore no sex tape needed.
i juss don't get it.
<span style="font-size: 8pt"> steppin dung awfa di sudsil bax </span>