Re: "I want your love, I want your disease...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: seemiyah</div><div class="ubbcode-body">
That's true...and you know "cold sores" are herpes too, an mi know nuff people dat have that. So is HERPES on the lips a deal breaker too?
Yuh know one time smaddy was telling me about a fellow dem was dating. Tings a go good and <span style="font-weight: bold">dem a get ready fi go to the next level.</span> Him turn up wid one cold sore. She run like hell. Why, because <span style="font-weight: bold">dem did plan fi have OS, </span>and she mek me know dat fi him cole sore could transfer 'there', and then she would have genital herpes.
Supposedly this is something the younger crowd is keenly aware of.
Mek me get this out the way now.....
@ anything Dudd comes wid.
DWL, yaah gimmi joke.
Den a dat dem cawl nexx level?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: seemiyah</div><div class="ubbcode-body">
That's true...and you know "cold sores" are herpes too, an mi know nuff people dat have that. So is HERPES on the lips a deal breaker too?

Yuh know one time smaddy was telling me about a fellow dem was dating. Tings a go good and <span style="font-weight: bold">dem a get ready fi go to the next level.</span> Him turn up wid one cold sore. She run like hell. Why, because <span style="font-weight: bold">dem did plan fi have OS, </span>and she mek me know dat fi him cole sore could transfer 'there', and then she would have genital herpes.
Supposedly this is something the younger crowd is keenly aware of.
Mek me get this out the way now.....

DWL, yaah gimmi joke.

Den a dat dem cawl nexx level?