one a di so call ex mistress come pan tv a seh him breed her twice..she lose one an dash we di odda....an him neyn kno </div></div>
Yu know, while tiger did a fling him ting kinda reckless, there is something that really REALLY bother me in this whole ting
<span style="color: #000099"><span style="font-weight: bold">Him a apologise
Everybaddy sarry fi di wife an pickney
Him a lose a portion a money...</span></span>
But rewind di tape a minit - thanksgivin night, an di SUPER ATHLETE (black) fine out seh im foine blonde trophy wife a gi him bun wid dry cheese - an rush har fi duss har out...
She run inna di bathroom an hide, an him a raise hell
She run out a di house an jump inna har cyar, im a chase har wid a piece a ol iron...
She crash di cyar sake a him a run har dung, an him all mash out di cyar glass...
That black super athlete would have been immediately compared to OJ and Mike Tyson, and branded a monster FOREVER.
<span style="color: #000099"><span style="font-weight: bold">SHE would have been the victim of domestic violence
Everyone would still be sorry for HER...
HE would still be losing a ton of money...
and HE would still be apologizing - FROM JAIL.</span></span>
Before I begin let me say that I don't like Tiger never did never will.Having said that I cant see other than his immediate family
Wife/Kids/Mother why the need for an apology,Boys will be boys
if I was a billionaire athlete in a different city every week
I would be laying down the lumber as well wife or no wife.
I am surprised there aren't more coming out of the wood work (no pun intended}.Tiger's been on tour for 15 years that's less than 1 whore a year and it's not like these shanks didn't know he was married....
Oh Yeah I know I am a dog!!!!!!!!!!!and proud........
mi neva feel im needed to apologize to di public eidah.
apologize to him wife, publically? maybe. but the "to all those i have hurt by my actions...." peer PR tings daht.
mi nu have no issues wid im bussing imself im who im choose to...tek 2,3 10 at di sed time if im want. ah im right daht. im was a dog fi not giving im wife di oppotunity fi decide if she wanted to be a part of that. if i was Elin (mi glad mi not) is not di whores weh im tek up daht mi would be worrying about. mi'd be worrying about who di whore did tek up wid.
he's a brute fi neva wear condomes and come go sleep wid im wife. period.
she's a eediat fi juss lick im wid a nine iron and mek im swerve off di road.
im head woulda split open. ahn mi not talking im head pon im shouldahs.
yes, mi vilent, wicked and proud ah daht too.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body">Speaking of im mout, mi memba hearing smaddy say, wid di way fi im teet dem big, if im eva go dung pon smaddy, dat a ooda automatic hysterectomy... </div></div>
mercy heavenly fawda guide an protec mi. Say wat now?????????
all if fi mi tender sweet nice cocobread eva guh see dat deh gyaaden fawk set a teet a come it musss wudda hide. lmao mi know disya cocobread wudda bex wid mi fi life fi subjec ie tuh tiga woieeeeeee
<span style="font-size: 8pt">i so cannot believe i juss sed dat </span>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Queen_of_d_A</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body">Speaking of im mout, mi memba hearing smaddy say, wid di way fi im teet dem big, if im eva go dung pon smaddy, dat a ooda automatic hysterectomy... </div></div>
mercy heavenly fawda guide an protec mi. Say wat now?????????
all if fi mi tender sweet nice cocobread eva guh see dat deh gyaaden fawk set a teet a come it musss wudda hide. lmao mi know disya cocobread wudda bex wid mi fi life fi subjec ie tuh tiga woieeeeeee
<span style="font-size: 8pt">i so cannot believe i juss sed dat </span> </div></div>
I art shacked...unno gwaan like unno so stuch an hear di kinna argument unno putting up in here.....mi did tink seh jamaican nuh gwaan wid dem kinna tings dere?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.