Mi noh membah hiff mi did poas diss befoe 'ere; doah mi noh tink soh.
Diss lady mi know, a sort of friend was going with the lady's husban' when di man had several children at home...eventually the man moved in wid har, and dem latah got married.
Well dem deh tugeddah fi all dese years hantil di man retired an tel har seh im waan move back a yaawd.
Dem decide fi buil wan 'ouse togeddah...mi hear seh, phone call cum seh di man liff wid wan ooman a yaawd.
Shi, di current wife, pick hup harself an innah di dead a nite go a wan yaawd a countrie whey shi hear di man a liff wid di oooman an call im out...
Sure enuff, di man cum hout, an di ooman cum hout tuh...proving that the talebearer was carreck...seh im liff wid di ooman.
Is this a case of same knife whey stick goat stick sheep?
Would it be okay to think that it is just in him to be like this, <span style="text-decoration: line-through">run around, and sleep around?</span> bi unfaithful?
Once unfaithful, always unfaithful?
whaddya think?
she got what shi deserve?.
Now shi seh shi naaah divorce im...shi covahd wid im insurance, an bex an a cuss di man...but mi juss a pinch miself seh, soonah dan latah especially wid im so far away, sinting boun fi buss...an who tuh tell im nain a two-time har while im was 'ere.
Diss lady mi know, a sort of friend was going with the lady's husban' when di man had several children at home...eventually the man moved in wid har, and dem latah got married.
Well dem deh tugeddah fi all dese years hantil di man retired an tel har seh im waan move back a yaawd.
Dem decide fi buil wan 'ouse togeddah...mi hear seh, phone call cum seh di man liff wid wan ooman a yaawd.
Shi, di current wife, pick hup harself an innah di dead a nite go a wan yaawd a countrie whey shi hear di man a liff wid di oooman an call im out...
Sure enuff, di man cum hout, an di ooman cum hout tuh...proving that the talebearer was carreck...seh im liff wid di ooman.
Is this a case of same knife whey stick goat stick sheep?
Would it be okay to think that it is just in him to be like this, <span style="text-decoration: line-through">run around, and sleep around?</span> bi unfaithful?
Once unfaithful, always unfaithful?
whaddya think?
she got what shi deserve?.
Now shi seh shi naaah divorce im...shi covahd wid im insurance, an bex an a cuss di man...but mi juss a pinch miself seh, soonah dan latah especially wid im so far away, sinting boun fi buss...an who tuh tell im nain a two-time har while im was 'ere.