Suh mi deh a wukk tuhdeh, an dis guy jus come tuh mi an tell mi how him waan leff early tuhdeh but him leff early yessideh fi pick up him wife.
Mi did a tink shi was travelling suh mi ask him from where.
Him seh "From Jail"
Mi seh fi wah...hear him "she beats mi and was also in for uttering threats to kill me"
mi
he continues " And I can't put up my arms and block her cause if she gets a mark they'll turn it on me"
"She's even broken into my place to beat me some more suspecting I had a woman there"
mi

Him continue " I've been duckin the cops cause I'm supposed to go to court and testify against her but they finally caught up to me and called me here (work)
Him seh, Po-lice call him an ask him if him still want har, him seh "yes if she goes to counseling"
At dis time a union steward comes up an him stap tell de story.
Wah unno tink bout dis?
Him really a get a beaten ar is sittin different a gwaan?
Mi did a tink shi was travelling suh mi ask him from where.
Him seh "From Jail"

Mi seh fi wah...hear him "she beats mi and was also in for uttering threats to kill me"
mi

he continues " And I can't put up my arms and block her cause if she gets a mark they'll turn it on me"
"She's even broken into my place to beat me some more suspecting I had a woman there"
mi

Him continue " I've been duckin the cops cause I'm supposed to go to court and testify against her but they finally caught up to me and called me here (work)
Him seh, Po-lice call him an ask him if him still want har, him seh "yes if she goes to counseling"
At dis time a union steward comes up an him stap tell de story.
Wah unno tink bout dis?
Him really a get a beaten ar is sittin different a gwaan?