I have a car, a few gold chains, a little money and a reasonable length of pipe.
Would any of you women like to have an affair with me?
Re: Would any of you women like to have an affair with me?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Derek</div><div class="ubbcode-body">I'll take that as a 'no' then.
no I'm breaking some pipes so that u can come fix the problem
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Derek</div><div class="ubbcode-body">I have a car, a few gold chains, a little money and a reasonable length of pipe. </div></div>
what lenght is a reasonable lenght
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Wahalla</div><div class="ubbcode-body">Well if unno consida him how bout mi.. Mi Ugly, small pipe, an poor ! </div></div> well, eeem, Wahalla, what talents yuh have?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Wahalla</div><div class="ubbcode-body">Well if unno consida him how bout mi.. Mi Ugly, small pipe, an poor ! </div></div>
hmmmmmmmmm mi haffi guh see how mi can work wid dat
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweetSsop</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Derek</div><div class="ubbcode-body">I have a car, a few gold chains, a little money and a reasonable length of pipe. </div></div>
what lenght is a reasonable lenght </div></div>
Erm... nobody has ever complained...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweetSsop</div><div class="ubbcode-body">so Derek mi noh did tink sey u did a lay the pipe pon de lady wha you did poas bout wha day </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Derek</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweetSsop</div><div class="ubbcode-body">so Derek mi noh did tink sey u did a lay the pipe pon de lady wha you did poas bout wha day </div></div>
Derek come in like yuh waan tek on wah yuh cyan manige
Mine enoh