With all the talk about cheaters..here is the flip side
Monique, Will and Jada and I think Janet Jackson have all signed up for an open relationship. For them if their partner strays that is NOT a deal breaker. They just want each person to be honest about WHO and WHEN.
Is anybody in here dat liberal? What unu tink bout dis prospect of making di man stray wance in a while if im want?
<span style="font-style: italic">BTW - I am on the fence wid dis wan cause wah good fi some nat good fi oddas but mi waan hear arguments for and against </span>
Monique, Will and Jada and I think Janet Jackson have all signed up for an open relationship. For them if their partner strays that is NOT a deal breaker. They just want each person to be honest about WHO and WHEN.
Is anybody in here dat liberal? What unu tink bout dis prospect of making di man stray wance in a while if im want?

<span style="font-style: italic">BTW - I am on the fence wid dis wan cause wah good fi some nat good fi oddas but mi waan hear arguments for and against </span>
i cant deal with a cheater. it aint enuff money, or whatever else that will make me okay with my man stepping out on me. i dont care if he does tell me the truth about it. cyaaan bodda 
Yuh know a way fi mek di partner feel comfortable enough fi bring up di subject of treesome etc? Den outta di blue dem get wan a dem yah