I dont get these last 2 examples/. If the idea is to have a certain image- isnt it ruined when you depend on other people to give you a ride home, or when tehy know you live in mom's garage?!
what example u talkin bout?/ the one about the repo?? it nuh ha nutten fi do wid mi poas...jus adding on to what vegas an MMK sayng bout ppl weh profile and really bruk when u look pon it.
Thats what I mean- if you 'profile' or pretend like you're all that because you have a nice car, isnt that image ruined when you have to thn take the bus home, or get someone to drive you to your mom's garage for example!
U a relate wah mi say to de story bout Jada and dem is 2 different sitten.
De ppl mi know weh hide up dem veekles, nuh necessarily a gwaan like dem is all dat. Dem jus waan hot car fi drive inna an den sitten happen an dem fall back inna payments an have to hide it.
now if u a chat bout Jada, shi a go live in her mom garage, but it's not like everybody on the outside would know exactly how de rooming arrangement fo...dem nuh muss know who an who else inna de house..unless is ole time ppl (like me an couple other chicks form middle school) none of her 'acquaintances; she pick up along the way nuh know har like we do. And maybe shi nuh even care who know cause she will be able fi plan har trips dem and buy har designer tings as she like.
I guess so, but she wont be having the fantastic dinners in her home either. I guess her priorities have shifted Now she values quality family vacation time! Baby steps!
for instance, she a tun 30 in couple days or jus tun 30..cyaan memba.
she did waan go ja go have party wid har friends dem there cause apparently shi nuh ha none up yah.
Ron say him waan cyar cause him tyad fi carpool an tired fi a watch the miles pon de lease ting. she say him cyaan finance nuteen, him betta go look one cheap used vehicle from one a de roadside dealers
de eediat go look sitten an en up by one ole honda from one mechanic an tek dem tax refund buy it.
my girl get bex an say how him mash up har plans, mash up har bday an mash up har life caw now she cyaan afford fi go jamaica like shi did plan. All this was left on a vmail which de wutliss hubby mek couple a we hear
I could care less how she waan spen har money an live har life
But de only ting weh mi keep on a wonder is : if she really married and if is really to one man.
Mi cyaan imagine a say mi ha 2 han an foot, mentally stable, have job, 2 pikney and married and move gone inna mi madda garage wid dem
Fuss of all, even if mi did waan dweet dat would be unacceptable to de man
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.