<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CyberPhobic</div><div class="ubbcode-body">Dis is about mi sista fren best fren dawta.
<span style="font-style: italic">~~Note to Compry, Sweets an di bighead-buckteet ginnal - nuh badda widdi.</span>
Now dat mi get dem outta di way.
Suh, shi stawt date har ex-man agen since Christmas after dem bruk up fi bout 6 yrs now. Di two a dem did cawl it quits cauz him didda move guh Florida fi school an dem agree sey it nayndaguh work since shi "not showin enny intress dat shi wanted to continue widdi relayshanship" askawd'n to her a dat him did sey.
Ennyway, him move back bout one year now and tings slowly a come roun. Di two a dem a work deestent job. Him ask har fi guh whe pan vacation widdim in June to yoorup. DWL
Dese are har kwestion dem:
--Shood she guh?
---Yuh tink a test himma tess di relayshanship fi si how serious shi is?
----If shi decide fi guh, shood she pay fi har pawt a di trip?
Pls help fi ansa har.
I think 'de fren' already knoa say she a go an she jussa pose question caw she waa everybady else fi knoa say she ha man whe waa cyar har gaa white people lan.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tulip</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CyberPhobic</div><div class="ubbcode-body">...
Dese are har kwestion dem:
--Shood she guh?
---Yuh tink a test himma tess di relayshanship fi si how serious shi is?
----If shi decide fi guh, shood she pay fi har pawt a di trip?
Pls help fi ansa har.
Yes - Why not?
No - I don't think a free trip to Europe is a good way to gauge how serious a relationship is.
No - He who asks pays, but she shouldn't just go over there just swinging air in her hands. </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweetSsop</div><div class="ubbcode-body">a time you come tell we some tory bout yuself an nat bout u cousin sista bredda uncle granfawda mada grandawata fren best fren bestest fren </div></div>
Yuh crass awwf [aka deppanhignore] lang time suh mi nat reading whe yuh sey for yuh is nutt'n but chrubble.
pls to permit me a small detour from topic to answer the following question: <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> Yeah! Whappen to him? Dat bwoy was a trip!</div></div>
Rory is alive and well and annoying folks same way over on islandmix.com. still a pompous arse, and still posting his nonsense & personal bidness & way too many pics of his chilren in public.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: sistacaf</div><div class="ubbcode-body">
Rory is alive and well and annoying folks same way over on islandmix.com. still a pompous arse, and still posting his nonsense & personal bidness & way too many pics of his chilren in public.
k den, carry on.... </div></div>
~lol~ Is going by 'Rory' there as well??? A wha mek im lef yah an gawn ova deh? A who run im???
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CyberPhobic</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweetSsop</div><div class="ubbcode-body">a time you come tell we some tory bout yuself an nat bout u cousin sista bredda uncle granfawda mada grandawata fren best fren bestest fren </div></div>
Yuh crass awwf [aka deppanhignore] lang time suh mi nat reading whe yuh sey for yuh is nutt'n but chrubble. </div></div>
BOAL mi fren ha mi pan iggy
Go and enjoy yourself or herself. Why all dis harumphing over a trip wid a man and someone who is already known.
<span style="font-style: italic">If yu falla advice pon dis a board den life wid a run by and all yu do a siddung pon message board a gi out advice.</span>
Tell di misses fi go Europe (wherever there she is going) and enjoy herself... do lots of sightseeing... tek nuff pictures... have nuff sex... use condoms... and buy some European shoes.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> ~lol~ Is going by 'Rory' there as well??? </div></div>
well u know him nunya, sometime he do, sometime he don't. chuss mi u can tell is him though; that unique style a his is the same. loads of these " <span style="font-weight: bold">~ ~ ~ ~</span>" , sometmies just one symbol (think he prince, BOAL) and always music clips in his posts, which drives them crazy over there, they always asking him to tone it down and quit with all the endless autoplay music cause it slows down them board
mek me go look see what his current name is, hold on little -
ETA: <span style="font-style: italic"> ok then, looks like right now he is using his regular name
and
is apparently banned odeh too my bellyyyyyyy </span>
(but some a his posts are still up, it just displays <span style="font-style: italic">'banned'</span> insteada 'member' under his name)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.