ok long and short is....Mary and Joseph been dating now for bout 3 years. Dis ( as far as i know) was Mary's first real relationship. Mary is 24 going on 25. Joseph i tink is in him mid 30s or so. him divorces(or maybe is just legal seperation) neways him and him wife leff and dem have two kids.
Most of their relationship has sort of been LD bcus Mary goes to college in 3 hrs away from weh joseph live. she finish now and fi di last 8 months or so it hasnt been LD but dem no live togedda.
ok here is why mi a ask if Joseph gone the other way.....Mary say they have NEVER had sex the "normal" way ie vaginally. Joseph has ALWAYS made her do anal.
wat could possess Joseph to ONLY want anal
and wat di hell is wrong wid Mary
no sah mi convince say Joseph no rite. no rited man shouldnt fraid a cratish so
i am not knocking anal.neting weh two ppl feel fi do inna dem bedroom is totally ok BUT....u want to tell mi say NEVER
not even ONCE
not even pan birthday and chrissmuss
and so i asked like do u guys do oral atleast....Mary say no. does he rub ur clit? Mary say no...
now mi kinda convince say sinting do Mary but u know wen u know smaddy fi years u kinda blinded to their faults and u incline to blame di other person. mi well bex wid Joseph bcus i know he was her first real serious BF and i think he is an
to be doing dat to her.
so come on now Queenie and deark....wats the verdict on Joseph? Mi just a post dis fi post it sake really, mi no intend fi say peas nor cawn to Mary bcus i have been warned already to not get "stay outta di ppl dem bedroom" but mi still bex so mi affi vent to oonuh and trash our Joseph case yahso
Most of their relationship has sort of been LD bcus Mary goes to college in 3 hrs away from weh joseph live. she finish now and fi di last 8 months or so it hasnt been LD but dem no live togedda.
ok here is why mi a ask if Joseph gone the other way.....Mary say they have NEVER had sex the "normal" way ie vaginally. Joseph has ALWAYS made her do anal.
wat could possess Joseph to ONLY want anal

i am not knocking anal.neting weh two ppl feel fi do inna dem bedroom is totally ok BUT....u want to tell mi say NEVER

and so i asked like do u guys do oral atleast....Mary say no. does he rub ur clit? Mary say no...
now mi kinda convince say sinting do Mary but u know wen u know smaddy fi years u kinda blinded to their faults and u incline to blame di other person. mi well bex wid Joseph bcus i know he was her first real serious BF and i think he is an

so come on now Queenie and deark....wats the verdict on Joseph? Mi just a post dis fi post it sake really, mi no intend fi say peas nor cawn to Mary bcus i have been warned already to not get "stay outta di ppl dem bedroom" but mi still bex so mi affi vent to oonuh and trash our Joseph case yahso