Re: Is her man an undacova bat man?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">mebbe she wants to keep her virginity in her vajajay for religious reasons? </div></div>
she is catholic but mi no really tink its her "choice" per say. i think she just go along and no mek it badda har. plus as smaddy say i guess by now she must like it or sheeda find smaddy else. </div></div>
no sah, a just please she a try please dis bastard, and probably she say dat to u, fe see wha u did a go say,
so she gwaan like it naa badder har??
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">mebbe she wants to keep her virginity in her vajajay for religious reasons? </div></div>
she is catholic but mi no really tink its her "choice" per say. i think she just go along and no mek it badda har. plus as smaddy say i guess by now she must like it or sheeda find smaddy else. </div></div>
no sah, a just please she a try please dis bastard, and probably she say dat to u, fe see wha u did a go say,
so she gwaan like it naa badder har??