It's a little exciting, like you're on the verandah sneaking a feel up while you hear your father noisily watering the lawn while Mommy banging pots in the kitchen a little louder than usual
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Peasie</div><div class="ubbcode-body">It's a little exciting, like you're on the verandah sneaking a feel up while you hear your father noisily watering the lawn while Mommy banging pots in the kitchen a little louder than usual </div></div>
It sure is
But on dat note ..when mi spend time wid mi Aunt shi have a inclination fi waan separate wi ina 2 diff bedroom ... <span style="font-weight: bold">I am 29 years old for Godsake!</span>
Dat alone mek mi know shi noh nat even invited fi a wan night stay a mi yaad
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Wendilina</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Peasie</div><div class="ubbcode-body">It's a little exciting, like you're on the verandah sneaking a feel up while you hear your father noisily watering the lawn while Mommy banging pots in the kitchen a little louder than usual </div></div>
It sure is
But on dat note ..when mi spend time wid mi Aunt shi have a inclination fi waan separate wi ina 2 diff bedroom ... <span style="font-weight: bold">I am 29 years old for Godsake!</span>
Dat alone mek mi know shi noh nat even invited fi a wan night stay a mi yaad </div></div>
<span style="font-weight: bold">I am 29 years old for Godsake!</span>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: _____</div><div class="ubbcode-body">parents come stay wid dem fi likkle...
how di rooksing business go? unoo feel comfatable tiefing piece while di parentals deh bout? </div></div>
yes it juss get more xciting haffi fine other ways to conceal it. teefin sex is di bess kine
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">how far away is the parent sleeping from the cohabitating couple?
just keep it quiet and gwan wid ie </div></div> but suppose yu not a quiet person by nature?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CeaBee</div><div class="ubbcode-body">well bawl out then and mek u modda bust thru the door fi ask why u a mek suh much noise eena di place </div></div>
I am not quiet by nature either, but I have definitely made a way to hold it down in there.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CeaBee</div><div class="ubbcode-body">well bawl out then and mek u modda bust thru the door fi ask why u a mek suh much noise eena di place </div></div>
tell her deh fe me yaa,
go see her face de next mawning, when dem a ask what was dat noise last night??
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.