Why not wait till u can & tap bug u fren dem fi buy it fi u?
Mi seh a so so drama. A gay friend who have har priorities backwards
dem start date 5 mths ago set weddn date pick weddn hall finalizing recipe one arredy buy har frack & dem pick colors.
But dem nuh financially ok. One madda a buy di house caw dem nuh have credit & will transfer it to dem & mek dem continue payments later.
Mi fren a bruk har neck fi buy ring caw wifee a seh she traditional & waan engagement ring b4 dem move in BUT she prefer nuff bling & a smaller ceremony. But old girl cyaan haffi a beg fren put it pon dem cyard.
Dem happy suhtill so mi keep mi opinion to miself. Mi waan seh wah mek u nuh tell di ooman u poor & dat u will get har a likkle ting fi hold har now but if she is ur ride or die chick she will be dere when tides turn & u can afford diamond!
Dem have 3 pickney & two exes & a me haffi tell har fi write har will, power of attorney, healthcare directive & decide wah will happen to di pickney dem if one a dem kick di bucket.
I know dem happy but it just look a$$ backwards to me & no dis is not unique to gay folks
Mi seh a so so drama. A gay friend who have har priorities backwards

dem start date 5 mths ago set weddn date pick weddn hall finalizing recipe one arredy buy har frack & dem pick colors.
But dem nuh financially ok. One madda a buy di house caw dem nuh have credit & will transfer it to dem & mek dem continue payments later.
Mi fren a bruk har neck fi buy ring caw wifee a seh she traditional & waan engagement ring b4 dem move in BUT she prefer nuff bling & a smaller ceremony. But old girl cyaan haffi a beg fren put it pon dem cyard.
Dem happy suhtill so mi keep mi opinion to miself. Mi waan seh wah mek u nuh tell di ooman u poor & dat u will get har a likkle ting fi hold har now but if she is ur ride or die chick she will be dere when tides turn & u can afford diamond!
Dem have 3 pickney & two exes & a me haffi tell har fi write har will, power of attorney, healthcare directive & decide wah will happen to di pickney dem if one a dem kick di bucket.
I know dem happy but it just look a$$ backwards to me & no dis is not unique to gay folks

@ frock. That word always cracks me up.
)...so not being able to afford a "wedding" dont mean dem nah go able affor "life together" dem just need to scratch dis tradition wedding out of dem mine and live widdin dem means.....and i "wife" need fi check harself bout she want big ring